tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 Nemtofix,ubija nematode,nematode,problem,zemljište,đubrivo | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Nemtofix

Nemtofix_sm
NEMTOFIX_slika

NEMTOFIX je tečno EC đubrivo za dopunsku ishranu različitih biljnih vrsta, gajenih na različitim zemljištima i supstratima. Zbog idealnog odnosa enzimskih kompleksa i organskih kiselina poseduje izuzetno efikasno propratno NEMATOCIDNO dejstvo.

Sadrži antagonističke sastojke biljnog porekla.
Sastojci su ulje susama, ekstrakt od kadife i timijana, itd. Ovi ekstrakti su u mogućnosti da sagorevaju kožu štetnih nematoda.
Pored oksidacionog efekta na kožu nematoda, NEMTOFIX takođe sadrži u sebi organske masne kiseline koje pokrivaju jaja nematoda u zoni korena biljaka. Na ovaj način jaja štetnih nematoda budu uništena pre izlaganja larvi, olakšavajući proizvođačima da budu mnogo efikasniji u suzbijanju štetnih nematoda. Dodatna prednost, zahvaljujući slobodnim prirodnim amino-kiselinama koje NEMTOFIX sadrži u sebi preparat dobro utiče utiče i na razvoj novih korenovih dlačica koje obnavljaju biljku i pomažu joj da se brže oporavi od negativnih uticaja štetnih nematoda.

PAKOVANJE: 1 L

PRIMENA I DOZIRANJE

NEMTOFIX se može primeniti u svim biljnim kulturama, bilo preventivno ili kurativno.

Pre primene NEMTOFIX-a zemljište mora biti suvo.

Obavezno je promućkati bocu pre primene, a kada se rastvori u vodi, svakih nekoliko minuta je potrebno promešati tank sa rastvorom.

NEMTOFIX se primenjuje u količini 1l preparata na 10 ari površine kroz sistem za navodnjavanje.

NEMTOFIX se pušta sam, NE MEŠA se ni sa čim.