Moja korpa
 
Početna / Delatnosti

Delatnosti

Poslovanje preduzeća...

...ogleda se kroz nekoliko zasebnih programa, od kojih svaki pojedinačno možemo posmatrati kao odvojenu celinu a istovremeno svi programi su kompatibilni i čine logičan niz u različitim proizvodnim procesima u oblasti hortikulture.

Hoya - SEEDS

Prvu i svakako najbrojniju grupu čine delatnosti i proizvodi direktno vezani za povrtarsku proizvodnju. Ovu grupu čini veliki broj renomiranih semenskih kompanija sa sopstvenom selekcijom visokokvalitetnih hibrida povrća, cveća i krmnog bilja.
Uska saradnja sa proverenim partnerima i odabirom njihovih najboljih hibrida, garantuje kvalitet naše ponude.

HOYA - FRUIT

Nova delatnost Hoya-Fruit. Dugogodišnjim iskustvom u oblasti voćarstva,saradnjom sa najboljim partnerima i obučeni iskustvom mnogih poljoprivrednika izabrali smo za vas najbolje sadnice voćaka, vrhunske alate, kao i instrumente koji će vam u znatnoj meri pomoći u dobijanju najboljih rezultata u vašoj proizvodnji.

Hoya - FERT

Treću, isto tako brojnu ali ne i manje značajnu grupu čine proizvodi iz oblasti savremene prehrane i uzgoja biljaka, mineralna vodotopiva i granulisana đubriva, mikroelementi i biostimulatori, granulisana organska đubriva poslednje generacije kao i različiti subtrati, treseti, regeneratori i oplemenjivači zemljišta.

Hoya - PLAST

Treću, najmanje brojnu grupu kako i sam naziv kaže - Hoya Plast, proizvodi poreklom od veštačkih, plastičnih masa. U ponudi se između ostalog nalaze polietilenske folije različite namene, agrotekstilne folije, rašel mreže i vreće, ekstrudirane potporne mreže, polipropilenske i silikonske kopče, polietilenska ambalaža za voće i povrće, itd.

Hoya - INSTRUMENTI

čine merni instrumenti različite namene i širokog spektra primene, koji imaju mnoge dodirne tačke sa prve četiri grupe, ali se isto tako mogu posmatrati kao posebna celina čija upotreba nema ograničenja po pitanju načina i mesta primene. Kriterijum pri odabiru instrumenata u ovoj našoj ponudi je isključivo njihova primena i značaj za poljoprivrednu proizvodnju.