Proizvodi

Supstrati

Proizvodi kompanije „BVB Substrates“ su već više od 100 godina najbolje rešenje u pogledu izbora supstrata. Dugogodišnje iskustvo, moderna proizvodna postrojenja i želja za savršenstvom obezbeđuju BVB-u lidersku poziciju u ovom domenu. Mi smo pouzdani partneri, specijalisti u raznovrsnim segmentima.

U BVB –u kvalitet je vrhunski prioritet. Svakodnevna proizvodnja i stalni razvojni procesi omogućuju da naša savremena postrojenja postavljaju nove standarde u proizvodnji supstrata. Zahvaljujući delom našoj modernoj opremi, možemo snadbeti naše kupce besprekornim proizvodima u pogledu kvaliteta, pouzdanosti i doslednosti. ISO sertifikat i RHP oznaka kvaliteta su dokaz najvećeg mogućeg kvaliteta.
Znanje je pokretačka snaga svakog razvoja. Mi smo posvećeni razvoju novih i unapređenju postojećih supstrata. BVB poseduje dve savremeno opremljene laboratorije, koje su jedinstvene u našem sektoru. Ove laboratorije su sposobne za izvođenje detaljnih analiza supstrata i sirovih materijala korišćenjem najsavremenije opreme. Na oglednim proizvodnim poljima različiti sastavi supstrata i sirovih materijala predmet su rigoroznih ispitivanja. Svoja saznanja sprovodimo u praksu kroz mrežu naših stručnih saradnika širom sveta.

Svi ovi kvaliteti čine BVB pouzdanim partnerom, specijalizovanim za sektor poljoprivredne proizvodnje. Svi naši supstrati razvijeni su na dugogodišnjim iskustvima, mnogobrojnim testovima i povratnim informacijama od naših istraživača, savetnika i uzgajivača. Možemo precizno obezbediti pravi sastav supstrata za svaki način proizvodnje i uzgoja i za svaki tip proizvođača. „BVB Substrates“ je izrastao u prepoznatljivog stručnjaka, ponosnog na osnovne vrednosti posvećenosti, napretka i pouzdanosti.

Ako ste zainteresovani za naše supstrate za poljoprivrednu proizvodnju ili bilo koji drugi naš proizvod, možete kontaktirati našeg zastupnika za teritoriju Srbije na: /kontakt/