tr?id=1324745488485272&ev=PageView&noscript=1 Supstrati | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Supstrati

BVB_na_paletama2

Sa velikim ponosom možemo da kažemo kako se u našoj ponudi supstrata nalazi i jedan od vodećih svetskih brendova kada je ova vrsta proizvoda u pitanju, a to je čuveni premium brend „BVB Substrates“.

Proizvodi kompanije „BVB Substrates“ su već 110 godina najbolje rešenje u pogledu izbora supstrata. Dugogodišnje iskustvo, moderna proizvodna postrojenja i želja za savršenstvom obezbeđuju BVB-u lidersku poziciju u ovom domenu. Stručnjaci iz BVB-a su specijalisti u raznovrsnim segmentima i samim tim u ponudi se nalaze supstrati za svaku moguću namenu.

U BVB–u kvalitet je apsolutni prioritet. Svakodnevna proizvodnja i stalni razvojni procesi omogućuju da savremena postrojenja BVB-a postavljaju nove standarde u proizvodnji supstrata. Zahvaljujući modernoj opremljenosti, BVB može odgovoriti svim zahtevima tržišta i omogućiti nama iz kompanije „HOYA VS" da snadbemo sve naše kupce besprekornim proizvodima u pogledu kvaliteta, pouzdanosti i doslednosti. ISO sertifikat i RHP oznaka standarda su dokaz najvećeg mogućeg kvaliteta.

Znanje je pokretačka snaga svakog razvoja. „BVB Substrates“ su posvećeni razvoju novih i unapređenju postojećih supstrata. BVB poseduje dve savremeno opremljene laboratorije, koje su jedinstvene u ovom sektoru. Ove laboratorije su sposobne za izvođenje detaljnih analiza supstrata i sirovih materijala korišćenjem najsavremenije opreme. Na oglednim proizvodnim poljima različiti sastavi supstrata i sirovih materijala predmet su rigoroznih ispitivanja. Svoja saznanja sprovode u praksu kroz mrežu stručnih saradnika širom sveta.

Svi ovi kvaliteti čine BVB pouzdanim partnerom, specijalizovanim za sektor poljoprivredne proizvodnje. Svi supstrati u ponudi kompanije „HOYA VS" razvijeni su na dugogodišnjim iskustvima, mnogobrojnim testovima i povratnim informacijama od naših istraživača, savetnika i uzgajivača. Možemo precizno obezbediti pravi sastav supstrata za svaki način proizvodnje i uzgoja, kao i za svaki tip proizvođača. „BVB Substrates“ je izrastao u prepoznatljiv brend na polju vrhunskog kvaliteta i raznovrsnosti ponude, ponosnog na osnovne vrednosti posvećenosti, napretka i pouzdanosti.

Ako ste zainteresovani za naše supstrate za poljoprivrednu proizvodnju ili bilo koji drugi naš proizvod, možete kontaktirati stručni tim predstavnika kompanije „HOYA VS" na teritoriji Srbije putem telefona 024/557-030.