tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 Mineralna i organska đubriva | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Mineralna i organska đubriva

Asortiman mineralnih i organskih đubriva u našoj ponudi obuhvata veliki broj različitih NPK formulacija. Svaka od njih prilagođena je lokalnim uslovima i prilikama. Raspon asortimana pokriva sve potrebe mnogih useva i razvojnih stadijuma. Upotreba GROGREEN i ITALPOLLINA đubriva je krajnje jednostavna i bezbedna za sve koji sa njima rade.

LISTA SREDSTAVA DOZVOLJENIH U ORGANSKOJ PROIZVODNJI

Katalog_Italpollina_ECO_prva_strana_ IP_katalog_komplet_2021_prva_str GROGREEN su vodotopiva i gel NPK đubriva, namenjena za različite vidove navodnjavanja (fertirigaciju) kao i za folijarnu primenu. GROGREEN đubriva zadovoljavaju potrebu najrazličitijih biljnih vrsta za osnovnom i dopunskom ishranom u različitim fazama porasta.

Upotreba mineralnih đubriva u ishrani biljaka je neophodna, ali njihova upotreba bez unošenja organske materije, nije dovoljna ukoliko želimo da adekvatno nahranimo biljku i planiramo na duže staze. Zbog toga, kombinacija mineralnih i organskih đubriva predstavlja idealno rešenje za postizanje vrhunskog prinosa i kvaliteta

ITALPOLLINA SPA je najveća fabrika za proizvodnju organskih đubriva u Evropi.

Visoka koncentracija aktivnih i humifikovanih sastojaka poboljšava za kratko vreme mikro-biološke, fizičke i hemijske osobine zemljišta.

Usled primene naših organskih đubriva dolazi do revitalizacije osiromašenih zemljišta i poboljšavanja mikro-bioloških procesa u njima.