tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 Plastične mreže i folije,potpora,malč folija,kornišoni,cveće,folija za navodnjavanje,korov | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Plastične mreže i folije

Kompanija HOYA V.S. je u svom dugogodišnjem radu sa semenskim kompanijama bila u prilici da se upozna i sa velikim brojem malih i velikih povrtara, kao i drugih poljoprivrednih proizvođača i da u direktnom kontaktu sa njima i na osnovu upućenih sugestija, sagleda i prepozna sve njihove potrebe za kvalitetnim i neophodnim dopunskim priborom i opremom u svakodnevnoj proizvodnji. Bilo da je reč o neophodnom priboru za rad, potrošnom repromaterijalu, različitom ambalažom ili o obimnim osnovnim sredstvima i proizvodnim objektima, za nas je to predstavljalo izazov, ali i veliku obavezu da poljoprivrednim proizvođačima, našim kupcima, ponudimo najkvalitetniji pribor i opremu uz najpovoljnije moguće uslove i cene.

Na ovaj način pokušavamo već više od trideset godina da našim kupcima pružimo što bolje uslove za kvalitetniju i sigurniju proizvodnju.

Danas možemo sa neskrivenim zadovoljstvom da istaknemo da su svi naši partneri - ino dobavljači na ovom polju, kao i njihovi proizvodi, sam vrh svetske proizvodnje i nesumnjivi lideri u oblastima kojima se bave.