Proizvodi

Plastične mreže i folije

Firma HOYA V.S. je u svom dugogodišnjem radu sa semenskim kompanijama, bila u prilici da se upozna sa velikim brojem, malih i velikih povrtara i drugih poljoprivrednih proizvođača i da u direktnom kontaktu sa njima i na osnovu njihovih sugestija, sagleda i prepozna sve njihove potrebe za kvalitetnim i neophodnim dopunskim priborom i opremom, neophodnom u svakodnevnoj proizvodnji. Bilo da je reč o neophodnom priboru za rad, potrošnom repromaterijalu, različitom ambalažom ili o obimnim osnovnim sredstvima i proizvodnim objektima, za nas je to predstavljalo izazov ali i veliku obavezu da poljoprivrednim proizvođačima, našim kupcima ponudimo najkvalitetniji pribor i opremu uz najpovoljnije moguće uslove i cenu.

Na ovaj način pokušavamo već više od dvadeset godina da našim kupcima pružimo što bolje uslove za kvalitetniju i sigurniju proizvodnju.

Danas možemo sa neskrivenim zadovoljstvom da istaknemo da su svi naši partneri - ino dobavljači na ovom polju, kao i njihovi proizvodi, sam vrh svetske proizvodnje i nesumnjivi lideri na svom polju.