tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 Merni instrumenti,termometri,digitalni termometri,higrometri,penetrometar,vlagomer, | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Merni instrumenti i uređaji

Naši inostrani partneri u poslu sa mernim instrumentima su firme koje imaju dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kvalitetnih mernih instrumenata.

Kupci naših mernih instrumenata su vrlo raznolike strukture. Kreću se u rasponu od velikih trgovačkih kuća i samostalnih trgovačkih radnji sa robom široke potrošnje do specijalizovanih prodavnica sa određenom vrstom robe (sportske prodavnice, humane apoteke, poljoprivredne prodavnice, prodavnice tehničke robe, prodavnice poklona i druge).

Isto tako značajno mesto u našem prometu zauzimaju i kupci iz grupe krajnjih korisnika. To su pre svega sami korisnici tih instrumenata (uglavnom je reč o profesionalnim instrumentima). Pored korisnika iz oblasti hortikulture, korisnici naših instrumenata su i iz oblasti prehrambene industrije, vodoprivrede, ribarstva, farmacije, mlekarske i duvanske industrije, elektoprivrede, PTT-a, građevinske operative, hotelijerstva i mnogih drugih delatnosti.