tr?id=1324745488485272&ev=PageView&noscript=1 Stimulante Plus, HOYA VS | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Stimulante Plus

STIMULANTE PLUS
EC ĐUBRIVO
NEORGANSKO ĐUBRIVO SA KALCIJUMOM

 Stimulante_Plus_logo400px

Stimulante_Plus_1L600px
DEKLARISANI SASTAV:

 Kalcijum oksid vodotopivi (CaO)  12.0% w/w

OPIS:

Stimulante Plus je kompleksna tečna formulacija koja sadrži lako dostupan kalcijum. Stoller-ova tehnologija u proizvodnom procesu obezbeđuje jedinstvenu formulu za podsticanje prirodne regulacije hormonske i fiziološke ravnoteže biljaka. To omogućava biljakama da maksimalno realizuju genetski potencijal i unaprede sposobnost da podnesu stresne okolnosti uključujući stresne uslove životne sredine.

PREPORUČUJE SE ZA PODSTICANJE OPTIMALNE FIZIOLOŠKE RAVNOTEŽE U BILJAKAMA

Stimulante Plus se primenjuje kada postoji neki „unutrašnji“ faktor u biljkama koji dovodi do zastoja u rastu i razvoju. Kada u biljci nešto “ne radi“ ili ne funkcioniše kako treba, kada nema balansiranog rasta, kad je slab lateralni rast, slab razvoj korena, u pomoć pozivamo Stimulante plus. Za razliku od Bioforge-a, koji se primenjuje takođe kada je zastoj u biljci, ali zastoj uzrokovan spoljašnjim faktorima sredine, Stimulante plus se koristi kada nešto ne štima iznutra. Ukoliko spoljašnji faktori sredine nisu teški, pa samim tim i nema lučenja veće količine etilena, a biljka izgleda loše, preporuka je da se koristi upravo preparat Stimulante Plus. Ova dva preparata, Bioforge (1l/ha) i Stimulante plus (1l/ha), se koriste zajedno i prilikom zaštite biljaka od negativnih efekata mraza.

Stimulante Plus je promotor auksina, giberalina i citokinina.

Stimulante Plus menja ponašanje biljke, pogotovo ako je biljka u lošem stanju. Preparat poboljšava razvoj korena, dovodi do balansiranog rasta, biljka ne raste mnogo u vis već se bočno razgranava i širi, a dovodi i do pojave većeg broja cvetova.

Stimulante Plus se koristi i u tretmanima za bolje zametanje plodova kod višnje, borovnice, šljive, kao i mnogih drugih biljnih kultura (u količini primene 1l/ha).

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE:

STIMULANTE_PLUS_tabela1