tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 Flower Power, HOYA VS | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Flower Power

EC ĐUBRIVO
KOMPLEKS MIKROELEMENATA: BAKAR (Cu) I CINK (Zn)

Flower_Power_logo400px_ _Copy_1 logo_ecocert_r

Flower_Power_1L600px
DEKLARISANI SASTAV:

 Vodotopivi bakar (Cu)  0.5% w/w
 Vodotopivi cink (Zn)  1.5% w/w

OPIS:

FlowerPower je tečno đubrivo koje može da stimuliše uravnoteženi vegetativni rast. Stoller tehnologija prisutna u procesu proizvodnje ovog preparata osigurava jedinstven proizvod za poboljšanje fiziološke ravnoteže biljke tokom fenoloških faza cvetanja, plodonošenja i sazrevanja.

FlowerPower podstiče deobu ćelija, utiče na kvalitet cvetanja i fertilnost polena, veličinu plodova i njihovu homogenost. S obzirom na to da preparat podstiče deobu ćelija, kao rezultat ćemo imati veći broj ćelija. Ukoliko ne želimo da dođe do pucanja plodova, ove ćelije moramo obezbediti sa dovoljnom količinom kalcijuma, pa je preporuka da se uz FlowerPower doda i preparat MYR Kalcijum Bor.

FlowerPower se u jagodama koristi posle berbe kako bi se dobile ujednačenije bokornice. U višnjama, borovnicama, kajsijama itd. dovodi do toga da grane budu pune cvetova (pogotovo kod borovnice). Sami cvetovi su homogeniji, više cvetova se nalazi u istoj fazi razvoja, pa su samim tim i plodovi bolji i ujednačeniji, što nam na kraju rezultira u boljem proseku kvaliteta plodova.

FlowerPower se koristi folijarno u količini primene 2l/ha na početku cvetanja, ili u trenutku kada plod krene da raste i treba nam podstaknuta deoba ćelija.

FlowerPower se koristi i kod paprike, kada gornji spratovi trebaju da cvetaju (donji spratovi su sa već obojenim plodovima, srednji spratovi su sa još uvek zelenim plodovima), i to u količini primene 2l/ha, ili 200ml/100l vode. U malinama je ovaj preparat, primenjen u fazi cvetanja zajedno sa preparatom Nitroplus Stoller, odličan za bolji razvoj bočnih grana.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE:

FLOWER_POWER_tabela_ _Copy_1