tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 ReduCoat | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

ReduCoat

Savršena vrtlarska farba za tunele sa metalnom konstrukcijom i plastičnim pokrivačem

Redu Coat je visoko kvalitetna farba posebno razviljena za potrebe vrtlarstva. Proizvod ne sadrži štetne rastvarače ili druge fitotoksične komponente.

Prednosti Redu Coat-a:

Mikro pigmenti ReduCoat-a su napravljeni iskljičivo od mikroskopskih finih čestica titanium oxida, koji obezbeđuje farbi visoko pokrivenje i kapacitet toplotne reflekcije. ReduCoat neće oštetiti biljku. Potpuno akril agen za povezivanja u ReduCoat-u čini farbu extremno rezistentnu na UV oštećenja. ReduCoat se perfektno pripalja za folije koje se koriste u vrtlarstvu. ReduCoat ne sadrži organske rastvarače ili druge komponente koje mogu da oštete foliju. ReduCoat je na vodenoj bazi i stoga nije štetne na okolinu.

UPOTREBA

Kada se koristi u nerazblaženom satanju, Redu Coat je istaknuta farba za zaštitu folije od prevremenog oštećenje na mestima gde susreće sa cevima metalne konstrukcije. Farba je isto tako pagodna za farbanje metalnih cevi gde imaju direktan dodir sa folijom.

Uputstvo za upotrebu:

Očistite prašinu i prljavštinu sa površine plastične folije. Očistite metalnu površinu od korozije-rđe iIi masnoća. Pomešati pre upotrebe i razredite vodom ako je to potrebno. Naneti sa četkom ili valjkom.

Pokrivanje

Kanta od 16 litara pokriva otr. 300m2 ili 3000 dužnih metara u širini od 10cm.

Čišćenje opreme

Četke, valjke i prskalice koje su se koristile moguće je vodom oprati.

Lagerovanje

Redu Coat je potrebno lagerovati gde nije izložen mrazu.