tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 ReduClean | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

ReduClean

Lako skida ReduHeat sa stakla, akrila, polycarbonata i plastičnog filma-folije. Nakon upotrebe ReduCleana ako se operu objekti sa vodenim mlazom biće potpuno čisti. ReduClean je ekonomičan i bezbedan za upotrebu. U ponudi je u 10 i 25 litarskom pakovanju.

Uputsvo za upotrebu ReduClean-a:

Razredite ReduClean sa vodom, koristeći odnos od 1:7 - 1 litar ReduCleana sa 7 litara vode (na 1hektar je potrebno 250 litara ReduCleana). Dodajte ReduClean u vodu uz stalno mešanje. Nanesite razblažen ReduClean tokom suvog dana na objekat vodeći računa da dovoljno pokvasi sloj farbe. Vreme između prkanja sa ReduCleanon i kiše je irelevantan za potpuni njen učinak. Ako želite odmah da skinete farbu nakon što je nanešen ReduClean onda je odmah operite sa jakim vodenim mlazom. ReduClean se može koristiti za skidanje ReduSolXtre i ReduHeata. ReduHeat i ReduClean ne sadrže sastojke koji su štetni za okolinu.

Pažnja

Da bi izbegli promenu pH vrednosti vode, pre nanošenja ili skidanje sa ReduHeata sa objekta, zatvorite vodene bazene. Da bi se garantovalo potpuno čišćenje objekta, nikada ne koristite ReduHeat sa drugim agansima za senčenje, samo sa ReduSolXtrom. Korišćenje krovnih rasprskivača sa upotrebom površinskih voda koje sadrže kalcijum ili gvožđe mogu da spreče proces skidanja farbe. Mardenkro je pronalazač, proizvođač i dostavljač ReduSolXtra/ReduHeat/ReduClean preparata koji se koriste u svetu. Laboratorije za testiranje, proizvodnju, prodaju, skladištenje se nalaze u Holandiji, Kadadi, Brazilu i Kini.

Tako da kroz ovu mrežu svaki proizvođač može biti zadovoljan.

Sigurnost i okolina

  1. Organske komponente ReduCleana su biorazgradive
  2. Pigmenti koji se mogu pojaviti nakon uklanjanja ReduSystema mogu uzrokovati vizuelno zagađenje (privremeno i bezopasno). Ovo možete sprečiti:
  • Sprečavanje izlivanje vode za ispiranje u stajaće vode,
  • Instaliranje sistema za odvodnjavanje ispod vodene površine,
  • Obratiti pažnju na drenažni sistem.