tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 Sredstva za senčenje,redusol,zasena,niža temperatura plastenika | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Sredstva za senčenje

Kontrola sunčevog zračenja, efikasno čišćenje i pružanje optimalne zaštite sa Mardenkro proizvodima

Sunčeva svetlost i temperatura u plastenicima i staklenicima mora biti kontrolisana i prilagođena optimalnim uslovima za rast vaših biljaka. Firma MARDENKRO je specijalizovana za proizvodnju visoko kvalitetnih proizvoda za kontrolu sunčevog zračenja u proizvodnim objektima prekrivenim staklom ili polyetilenskom folijom. Kao dobavljač širokog spektra ekološki prihvatljivih i bezbednih tečnih proizvoda, MARDENKRO se specijalizovao za gajenje biljaka u zaštićenom prostoru.

U ponudi se nalazi cela paleta drugih proizvoda namenjenih za bezbednu i efikasnu upotrebu u proizvodnim objektima.

MARDENKRO - EFIKASAN PROIZVOD - INVESTICIJA KOJA SE VRAĆA

Mardenkro je proizvođač visoko kvalitetnih proizvoda za senčenje objekata i kontrolu temperature i sunčevog zračenja preko 25 godina.

Mardenkro stalno razvija nove proizvode koji pomažu da se unapredi proizvodnja i poboljša profitabilnost u proizvodnji biljaka u zatvorenom prostoru.

Ručno nanošenje

ReduSystem su idealni za ručno nanošenje. Krajnji rezultat međutim zavisi od kvaliteta i karakteristika alata za nanošenje.

1. Šta NE raditi:

  • Ne nanositi proizvod kada su uslovi za njegovo sušenje loši 
  • Ne nanositi proizvod na vlažan krov ili kada pada kiša 
  • Ne nanositi proizvod kada se očekuje kiša u narednih osam sati 
  • Ne nanositi Redusol pri temperaturama nižim od 5 stepeni celzijusa 
  • Ne nanositi druge ReduSystem proizvode na temperaturama nižim od 10 stepeni celzijusa 
  • Ne nanositi proizvod tokom jakih vetrova jel može doći do gubitaka raznošenjem 
  • Najbolji rezultati se postižu kada se proizvod nanese na čistu površinu. Čista površina obezbeđuje veći stepen svetlosne propustljivosti i povećava se otpornost na habanje

2. Sipati proizvod u čistu kantu. Oprati crevo za nanošenje sredstva sa čistom vodom.

3. Dodavati vodu dok se ne dobije dovoljno potrebnog sredstva za površinu koju želite prekriti. Uglavnom je za ručno nanošenje potrebno 2.000 litara po hektaru (jedinjenje za nanošenje=ReduSystem + voda).

4. Mešati jedinjenje koje se nanosi dok se ne dobije homogena tečnost. Ovo možete proveriti tako što će te zagrebati dno mešavine sa štapom i videti da li ima još ne rastvorene supstance.

5. Započeti nanošenje od krova. Prskati u blagim harmoničnim pokretima da bi se dobio ujednačen nanos na celoj površini. Takođe nakon što je odprilike jedna trećina rastvora potrošena, proverite da li i pokrivena površina iznosi jednu trećinu. Na ovaj način će te saznati da li trošite premalo ili pre više rastvora.

6. Da bi dobili maksimum od ReduSystem proizvoda, odabrane količine (broj kanti) se moraju naneti oprezno po celoj površini.

Par reči opreza:

- Sprečite izlivanje rastvora iz rezervoara i izlivanje u površinske vode, pazeći  takođe da ne dođe do gubitaka tokom prskanja. ReduSystem proizvodi ne sadrže nikakve štetne supstance za okolinu, ali mogu uzrokovati obojenje vode.

DIFUZNO SVETLO I NJEGOVE PREDNOSTI