tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 Cerbero,mineralna vodotopiva đubriva,NPK đubriva,mono đubriva | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Cerbero linija proizvoda

cerbero_vreca
CERBERO đubriva u sebi imaju sve potrebne hranljive elemente koji su neophodni za pravilan rast biljaka tokom cele vegetacije. Sve hranljive materije, međusobno složene u idealnim srazmerama, su u potpunosti pristupačne biljkama.

Svi sastojci su stopostotno vodotopivi, a prisutni mikroelementi
gvožđe, zink, mangan, bakar kao i magnezijum su u helatnom obliku kako bi biljkama bili potpuno dostupni.

CERBERO đubriva su proizvedena od najčistijih sastojaka, bez hlora, natrijuma i teških metala i kao takvi su garancija kvaliteta i visoke čistoće proizvoda.

CERBERO đubriva se koriste u svim sistemima za navodnjavanje bez opasnosti od začepljenja dizni, kapljača i sličnih delova. Sitni mineralni kristali ovih formulacija su u potpunosti rastvorljivi u vodi.

PAKOVANJA: 25 kg i 1 kg

 
visoka_cistoca            VISOKA ČISTOĆA
Samo čiste sirovine, striktno odabrane za proizvodnju.

bez_hlora            BEZ HLORA
Sadržaj kalijuma u đubrivu ne potiče iz kalijuma hlorida

bez_metala            BEZ TEŠKIH METALA
Đubrivo ne sadrži teške metale kao što su hrom, arsen, olovo, kadmijum itd...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KALIJUM SULFAT (M+S KALI)
(NPK 0-0-50+42,5 SO3)

Vodotopiv kalijum (K2O) 50%
Vodotopiv sumpor (SO3) 42.5%
pH (10% rastvora na 20⁰C)  1.9
EC - (0.1% rastvor) 1.52 mS/cm
Primenjuje se u količini od 100-180 kg/ha

KALCIJUM NITRAT
(NPK 15,5-0-0 + 26 CaO)

visoka_cistoca bez_metala

Ukupan azot (N) 15.5%
Vodotopiv kalcijum (CaO) 26%
pH (10% rastvora na 20⁰C) 5-7%
EC - (0.1% rastvor) 1.20 mS/cm
primenjuje se u količini od 100-200 kg/ha

TEHNIČKI LIST

CERBERO KALCIJUM NITRAT je vodorastvorljivo azotno đubrivo za fertirigaciju. Pruža vrlo visok stepen čistoće i rastvorljivosti. Azot se brzo usvaja od strane useva samo nekoliko sati nakon primene. Može se koristititi za povrće, voće i za rasad cveća. Prisustvo lako usvojivog kalcijuma poboljšava rast biljke, kvalitet voća i otpornost na patogene. Ima kiselu pH vrednost da bi se sprečilo začepljenje u sistemu za navodnjavanje kada se koristi teška voda.

KALIJUM NITRAT
(NPK 13,5-0-46 + ME)

visoka_cistoca bez_hlora bez_metala

Ukupan azot (N) 13.5%
Vodotopivi kalijum (K2O) 46%
pH (10% rastvora na 20⁰C) 5-7%
EC - (0.1% rastvor) 1.13 mS/cm
Primenjuje se u količini od 100-180 kg/ha

TEHNIČKI LIST

CERBERO KALIJUM NITRAT je NK 13-46 vodorastvorljivo đubrivo za navodnjavanje. Sadrži visok stepen čistoće, rastvorljivosti i odsustvo hlora i soli. Njegov sastav ga čini posebno pogodnim za useve  sa visokim zahtevom za kalijumom, ali sa niskim stepenom tolerancije zaslanjenosti. Azot, prisutan u nitratnom obliku, deluje brzo i efikasno. Ima fiziološki kiselu pH rastvora da bi se sprečilo formiranje pokorice u sistemu za navodnjavanje kada se koristi teška voda.

MAGNEZIJUM NITRAT
(NPK 11-0-0 + 15 MgO)

visoka_cistoca bez_metala

Ukupan azot (N) 11%
Vodotopivi magnezijum (MgO) 15%
pH (10% rastvora na 20⁰C) 0.90 mS/cm
EC - (0.1% rastvor) 5
Primenjuje su količini od 150-250 kg/ha

TEHNIČKI LIST

CERBERO MAGNEZIJUM NITRAT je vodorastvorljivo azotno đubrivo za fertirigaciju. Sadrži visok stepen čistoće i rastvorljivosti i vrlo nizak stepen saliniteta. Nitratni azot se brzo usvaja od strane korena, samo nekoliko sati nakon primene i može se primeniti za povrće, voće i rasade za cveće. Magnezijum je izrazito značajan za biljke pošto je on esencijalna komponenta hlorofila (proces fotosinteze) i uključen je u sintezu mnogih enzima, proteina i masti. Ima kiselu pH vrednost rastvora da bi se sprečilo formiranje naslaga u sistemu za navodnjavanje kada se koristi teška voda.

MAGNEZIJUM SULFAT - NOVO!

(16% MgO, 32% SO3)

visoka_cistoca bez_hlora bez_metala

Vodorastvorljiv Magnezijum oksid (MgO) 16%
Vodorastvorljiv Sulfonski anhidrid (SO3) 32%
pH (1% jedinjenje pri 20⁰C) 6.5
EC - Električna provodljivost 0.8mS/cm

TEHNIČKI LIST

CERBERO MAGNEZIJUM SULFAT je vodorastvorljivo đubrivo sa magnezijumom i sumporom za primenu preko sistema za navodnjavanje. Ima vrlo visok stepen čistoće, dobru rastvorljivost  i nizak nivo zaslanjenosti. Njegov sastav je posebno pogodan za useve koji zahtevaju magnezijum i imaju nisku tolerantnost na salinitet. Sumpor olakšava usvajanje azota i poboljšava metabolizam aminokiselina  i proteina. Ima fiziološki kiselu pH vrednost rastvora što sprečava formiranje naslaga u sistemu za navodnjavanje u slučaju kada se koristi teška voda.