tr?id=1324745488485272&ev=PageView&noscript=1 GroGreen Grinta,vodotopiva mineralna đubriva,NPK đubriva | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Grinta linija proizvoda

GroGreen GRINTA

SOLA1
GRINTA SOLA 14-10-26 (+MgO+ME)

je mineralno vodotopivo NPK đubrivo sa magnezijumom i mikroelementima.
Naslov je dobilo od Solanaceae. U familiju Solanaceae (pomoćnice) spadaju: krompir, paradajz, paprika, patlidžan... itd., pa je samim tim najpogodnije za ove kulture.

Pakovanje: 25 kg i 1 kg

TEHNIČKI LIST

 

 

 

BERRY1
GRINTA BERRY 14-7-26 (+MgO+ME)

je mineralno vodotopivo NPK đubrivo sa magnezijumom i mikroelementima. Naslov berry što na engleskom znači bobica karakteriše ovo đubrivo i njegovu primenu prvenstveno za bobičasto, tačnije jagodasto voće.

Pakovanje: 25 kg i 1 kg

TEHNIČKI LIST

 

 

 

CURBI1
GRINTA CURBI 17-8-22 (+MgO+ME)

je mineralno vodotopivo NPK đubrivo sa magnezijumom i mikroelementima. Naslov je dobilo od Cucurbitaceae. U familiju Cucurbitaceae (bundeve ili tikve) spadaju: krastavac, lubenica, bundeva, tikvica...itd., pa je samim tim najpogodnije upravo za ove kulture.

Pakovanje: 25 kg i 1 kg

TEHNIČKI LIST

 

 

GroGreen GRINTA je posebna linija vodotopivih đubriva čije su formulacije pravljene isključivo za određenu biljnu vrstu-familiju. Vrlo često se u pripremi osnovnog rastvora za prehranjivanje biljaka (fertigacija) prave greške jer se farmeri sa raznih strana "bombarduju" raznim formulacijama đubriva i raznim stimulatorima i sličnim dodacima da bi se dobila odgovarajuća kombinacija neophodnih mikro i makro elemenata za prihranjivanje biljaka. Vrlo često su to kvalitetni sastojci, ali najčešće su nepotrebni. Nepotrebni, a pritom koštaju!

Ako je predmet prihranjivanja usev paradajza, nakon početnog tretmana đubrivom gde je akcenat na fosforu (STARTER), prelazi se na formulaciju SOLA (Solanaceae) i do kraja vegetacije primenjuje se samo ova formulacija. Ako se proizvodi krastavac koristi se formulacija CURBI (Cucurbitaceae), ako se prihranjuju jagode koristi se BERRY (Strowberry), itd.

BEZBEDNOSNI LISTOVI:

- GroGreen GRINTA BERRY
- GroGreen GRINTA CURBI
- GroGreen GRINTA SOLA

GroGreen Grinta uključuje i formulacije sa kalcijumom kao dopunu specifičnim formulacijama obezbeđujući rešenja za različite tipove zemljišta.

GROGREEN GRINTA NIJE SAMO OBIČNO ĐUBRIVO, VEĆ SOPSTVENI PROGRAM ĐUBRENJA-a

Intenzivno povrtarstvo zahteva kvalitetna i visoko izbalansirana đubriva. GroGreen Grinta je stvorena na bazi kalijum nitrata sa optimalnim sadržajem sulfata, načinjena da spreči rizik od zaslanjivanja zemljišta. Svi mikro elementi su u helatnom obliku i u odgovarajućem helatnom nosaču, koji garantuje maksimalnu pristupačnost i pri visokim pH vrednostima. Glavni izvor azota je nitratni azot. GroGreen Grinta ima visok odnos nitratnih prema amonijačnim jonima, što je jako bitno u periodima visokih temperatura i pri jakom zračenju.

GroGreen Grinta uključuje i formulacije sa kalcijumom kao dopunu specifičnim formulacijama obezbeđujući rešenja za različite tipove zemljišta - Grinta CAL.

MANJA PAKOVANJA

Prateći tržišne trendove i sagledavajući želje i potrebe naših kupaca, u ponudu različitih GroGreen đubriva uvrstili smo i seriju mini pakovanja.

Pakovanja Grinta đubriva od 1 kg. Ove formulacje su upakovane u visokokvalitetnu "triplex" ambalažu štampanu u punom koloru. Ova pakovanja su namenjena pre svega za plasman na tzv. Hoby tržišta, u gadren centre, cvećare i druge poljoprivredne prodavnice.