tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 GroGreen,mineralna đubriva,NPK đubrivo,vodotopivo mineralno đubrivo | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

GroGreen linija proizvoda

GroGreen_4

 

GroGreen STARTER - NPK: 12-42-12

01_STARTER1_ _Copy_1
Formulacija sa visokim sadržajem fosfora posebno je pogodna za razvoj mladih biljaka i korenovog sistema. Đubrivo se primenjuje tokom prvih nekoliko nedelja nakon rasađivanja ili na početku rasta mladih biljaka. STARTER je prepoznatljiv po plavoj boji granula.

Uopštena preporuka za primenu je 0,1 % hranljivi rastvor u sistemu fertigacije (kap po kap i sl.) ili folijarno rastvorom od 0,2-0,5 %, tri do pet puta u toku vegetacije.

Pakovanje: 25 kg i 2 kg

TEHNIČKI LIST

 

GroGreen VEGETATIVE - NPK: 25-10-15

03_VEGETATIVE1
Formulacija pogodna za intenzivan-vegetativni porast (zelena masa) i stadijume u razvoju koji zahtevaju veće količine azota. Kod biljaka koje zaostaju u razvoju, nakon intenzivnog branja ili zakidanja listova, nakon ponovnog vraćanja biljaka u vegetativnu fazu, VEGETATIVE vrlo brzo i uspešno jača biljke i dovodi ih u potreban balans za dalji normalan rast. Prepoznatljiv je po zelenoj boji granula.

Uopštena preporuka za primenu je 0,1% hranljivi rastvor tri do četiri put sedmično u sistemu fertigacije ili folijarno rastvorom od 0,3-0,5%, pet do sedam puta u toku vegetacije.

Pakovanje: 25 kg i 2 kg

TEHNIČKI LIST

 

GroGreen BALANCE - NPK: 20-20-20

02_BALANCE1
Najčešće tražena i najpopularnija formulacija mineralnog đubriva kod većine proizvođača, pogodna je za vegetativni porast i za razvoj biljaka u punoj vegetaciji. Zbog izuzetno visokog sadržaja hranljivih elemenata i brzog i na oko vidljivog efekta na tretiranoj biljci BALANCE je nezaobilazna formulacija u svim programima đubrenja. Izrazito narandžasta boja granula i momentalno topljenje u dodiru sa vodom, bez mogućnosti da začepi prskalice čine BALANCE izrazito atraktivnom i vrlo traženom formulacijom.

Uopštena preporuka za primenu je 0,1% hranljivi rastvor dva puta sedmično u sistemu fertigacije ili folijarno rastvorom od 0,2-0,5%, dva do pet puta u toku vegetacije.

Pakovanje: 25 kg i 2 kg

TEHNIČKI LIST

 

GroGreen FRUIT - NPK: 10-10-40

04_FRUIT1
Formulacija pogodna za završne stadijume vegetacije, za biljke sa povećanom potrebom za kalijumom zbog kvalitetnijeg razvoja i zrenja plodova. Maksimalni odnos NPK (1x1x4) tretiranim biljkama za vrlo kratko vreme nadoknađuje potrebe za kalijumom, ubzava zrenje plodova, a same plodove čini još lepšim i atraktivnijim. FRUIT je prepoznatljiv po crvenoj boji granula.

Uopštena preporuka za primenu je 0,1-0,2% hranljivi rastvor dva jednom sedmično u sistemu fertigacije ili folijarno rastvorom od 0,3-0,5%, tri do pet puta u toku vegetacije.

Pakovanje: 25 kg i 2 kg

TEHNIČKI LIST

 

MINI PAKOVANJA

Prateći tržišne trendove i sagledavajući želje i potrebe naših kupaca, u ponudu različitih GroGreen đubriva uvrstili smo i dve serije različitih mini pakovanja.

Prvu grupu čine pakovanja od  2 kg opštih formulacija. Pakovanja su "mini kopija" velikih PVC vreća od 25 kg. Namenjena su pre svega manjim baštovanima ili onim kupcima kojima su još nepoznata Lemagrova đubriva, a zainteresovani su za probu istih u sopstvenim baštama.

Drugu grupu mini pakovanja čine 50 gr i 500 gr pakovanja Startera, Vegetativa, Balansa i Fruita. Ove formulacje su upakovane u visokokvalitetnu "triplex" ambalažu štampanu u punom koloru. Ova pakovanja su namenjena pre svega za plasman na tzv. Hoby tržišta, u gadren centre, cvećare i druge poljoprivredne prodavnice.