tr?id=1324745488485272&ev=PageView&noscript=1 Kristalna vodotopiva đubriva,vodotopiva đubriva,mineralna đubriva,cerbero,lina,gro green,subotica,hoya | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Kristalna vodotopiva đubriva

U našoj ponudi možete pronaći kompletnu ponudu kristalnih vodotopivih đubriva od nekoliko vodećih svetskih proizvođača na ovom polju.

Belgijska kompanija LIMA-EUROPE je svakako u samom svetskom vrhu kad su u pitanju vodotopiva đubriva, a zajedno sa kompanijom HOYA V.S. na naše tržište donose veliki broj različitih formulacija mineralnih đubriva koja su u potpunosti prilagođena potrebama naših poljoprivrednih proizvođača. Pored vodotopivih kristalnih NPK đubriva, u ponudi imaju i potpuno revolucionarna gel đubriva. U pitanju je nova generacija visokokoncentrovanih NPK đubriva za folijarnu i fertigacionu primenu.

CERBERO mineralna vodotopiva mono đubriva u sebi sadrže sve potrebne hranljive elemente koji su neophodni za pravilan rast i razvoj biljaka. Sve hranljive materije su u potpunosti pristupačne biljkama, svi sastojci su potpuno vodotopivi, a mikroelementi u ovim đubrivima su u helatnom obliku kako bi biljkama bili stopostotno dostupni.