Proizvodi

Plastične mreže

MREŽE ZA ŠPALIRSKU PROIZVODNJU POVRĆA

maar spalir

"MAAR" je jedna od prvih firmi sa kojima je "HOYA V.S." uspostavila poslovni kontakt a vremenom i kvalitetan partnerski odnos. Dugogodišnja kvalitetna poslovna saradnja između dve firme rezultirala je današnjom pozicijom vodećeg snabdevača polietilenskih mreža, za špalirsku proizvodnju krastavaca i drugog povrća, na domaćem tržištu.

Mreže za špalirsku-vertikalnu proizvodnju povrća pod imenom MARNET predstavljaju zaštitni znak i ujedno prepoznatljivi proizvod firme MAAR na tržištu Srbije i Crne Gore.

40-50 % veći prinos krastavaca sa MARNET mrežama za oslonac

Ovo je prepoznatljijvi slogan pod kojim se MARNET mreže, već duži niz godina prodaju na tržištu Srbije i Crne Gore. Uz ovako zvučnu konstataciju, uz koju se postavlja pitanje kako i zašto, navodimo samo neke od najbitnijih razloga:

zbog bolje i potpunije oplodnje svih cvetova od kojih inače mnogi stradaju kada su na zemlji, ili zbog nepotpune oplodnje daju deformisane plodove,zato što je zbog veće prozračnosti i osunčanosti povećana vegetativna masa, a time i broj cvetova odnosno plodova,zbog povećane prozračnosti, bolesti i insekti teže i manje napadaju biljku, dok je uzgojem na zemlji, mnogo teže raditi pravovremenu i kvalitetnu zaštitu, troši se puno više na zaštitna sredstva a bolesti lakše i jače napadaju biljke,berba je znatno lakša na mreži nego na zemlji, branje plodova je brže i lakše, plodovi su čistiji, lakše ih opažamo prilikom berbe i ne oštećuje se loza,plodovi su pravilniji i ujednačeniji, što omogućava branje znatno većeg broja plodova I i II klase a samim tim i znatno veći finansijski efekat.

Pored mreža za vertikalnu proizvodnju povrća u ponudi su i mreže sa otvorima "okaca" prilagođenih potrebama pojedinih vrsta cveća koja se proizvode za "rezani" cvet, a u čijoj proizvodnji je neophodan horizontalni oslonac za stablo cveta (karanfil, hrizantema, lizijantus i dr.).

Dimenzije mreža:

1,8 x 20 m1,8 x 30 m1,8 x 100 m1,8 x 500 m

1.2 x 20 m1,2 x 30 m1,2 x 100 m1,2 x 500 m

MREŽE ZA ZAŠTITU VOĆNIH SADNICA

maar stablo
Vrlo interesantan proizvod u Maar-ovoj ponudi predstavljaju mreže za zaštitu mladih voćnih sadnica od glodara i drugih štetočina koje oštećuju koru i stablo tek rasađenih sadnica. Upotrebom ovih mreža pruža se dugotrajna i kvalitetna zaštita mladim sadnicama.

Ništa manje atraktivan proizvod u ponudi čini program visokokvalitetnih polietilenskih vreća dužine 250 m. To su tzv. "vreće u crevu" izuzetne čvrstoće namenjena za pakovanje manjih količina voća i povrća težine 5-10 kg. Vreće se na tržište isporučuju u crvenoj i žutoj boji.

Uopšte gledano, svi proizvodi firme "MAAR" predstavljaju (ne baš uobičajeno), spoj najvišeg kvaliteta proizvoda i najpovoljnije cene. Ove kvalifikacije dovoljna su preporuka kako za nove kupce koji još nisu imali priliku da koriste ove proizvode, tako i za sve dosadašnje korisnike koji su se uverili u kvalitet ovih proizvoda.