tr?id=1324745488485272&ev=PageView&noscript=1 Makaze,chikamasa,rezidba,makaze za rezidbu,orezivanje, | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Makaze

CHIKAMASA je vodeća japanska kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnog alata namenjenog za upotrebu u hortikulturi. Pod pojmom ručni alat podrazumevaju se različiti tipovi i vrste makaza i ručne testere. Alat je namenjen pre svega profesionalnim voćarima, kalemarima i cvećarima, ali ga mogu koristiti i ostali farmeri i baštovani koji imaju potrebu za rezidbom, branjem plodova ili za obavljanjem tzv."zelenih radova" u poljoprivredi.

KATALOG NA ENGLESKOM

Viševekovna tradicija topljenja i stvaranja vrhunskog japanskog čelika, obogaćena modernom tehnologijom i savremenim tehničkim rešenjima, omogućila je kompaniji CHIKAMASA da stvori i baštovanima i farmerima širom sveta ponudi vrhunski ručni alat koji svaki posao sa njima pretvara u zadovoljstvo.

Zavisno od namene, kao i od same želje kupaca sav alat se na poseban način izlaže dodatnom postupku niklovanja ili oblaganja teflonom. Na taj nači se sečivo dodatno štiti i obezbeđuje dugovečnost i kvalitet u rezidbi. Kao i za sečivo, tako se i za proizvodnju drški za ovaj alat posvećuje posebna pažnja. Mnogi izumi, ali i male tajne, ugrađeni su u različite alate, čineći istovremeno zadovoljne krajnje korisnike, ali i majstore u samoj kompaniji CHIKAMASA.