tr?id=300626066194206&ev=PageView&noscript=1 Lima | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

Lima

GROGREEN

LIMA - je globalni snabdevač specijalnih đubriva. Priča o Limi započinje 1999 u Belgiji. Od tada kompanija se razvila u ozbiljnog ''Igrača'' na tržistu đubriva. Izgrađujući se na poznatom GROGREEN brendu poznatom po kvalitetu i pouzdanosti.

Naši stavovi su:

  • Mi razvijamo našu snagu kao kompanija uspostavljanjem trajnih odnosa sa našim partnerima, kupcima, i sa jasnim usmerenjem na stvaranju dobitnih solucija.
  • Neprestano slušanje želja naših kupaca je osnova našeg rasta.
  • Naše usmerenje na inovaciju i naša nemilosrdna potraga za savršenstvom daje nam prednost u odnosu na konkurenciju.

Asortiman GROGREEN đubriva obuhvata veliki broj različitih NPK formulacija. Svaka od njih prilagođena je lokalnim uslovima i prilikama. Raspon asortimana pokriva sve potrebe mnogih useva i razvojnih stadijuma. Upotreba GROGREEN đubriva je krajnje jednostavna i bezbedna za sve koji sa njima rade.

GROGREEN su vodotopiva NPK đubriva, namenjena za različite vidove navodnjavanja (fertirigaciju) kao i za folijarnu primenu. GROGREEN đubriva zadovoljavaju potrebu najrazličitijih biljnih vrsta za osnovnom i dopunskom ishranom u različitim fazama porasta.

GROGREEN đubriva u sebi sadrže sve potrebne hranljive materije potrebne za pravilan rast useva tokom cele vegetacije. Sva đubriva su 100% vodotopiva, a mikroelementi gvožđe, cink, bakar i magnezijum se nalaze u helatnom obliku da bi bili stopostotno dostupni biljkama.

GROGREEN formulacije omogućavaju tzv. uravnoteženo đubrenje, jer su stvorene na bazi kalijum nitrata, a time je izbegnuto nepotrebno podizanje soli u zemljištu.

GROGREEN đubriva su proizvodi visoke čistoće i kvaliteta jer su proizvedeni od najčistijih sastojaka, bez natrijuma, hlora i teških metala.

GROGREEN se može primeniti kroz bilo koji sistem za navodnjavanje, a sitne granule finih kristala koje ga čine, u potpunosti su rastvorljive u vodi.

Naziv GROGREEN je registrovano ime i sinonim za EC-vodotopiva đubriva vrhunskog kvaliteta.

Savremena proizvodnja i redovna upotreba đubriva dovela je do značajnog smanjenja zone korenovog sistema kod gajenih biljaka. To je razlog više da se pravilno i pravovremeno upotrebe NPK formulacije predviđene za različite faze vegetacije.

LIMA i HOYA V.S. na tržište distribuiraju đubriva sa maksimalnim vrednostima NPK koja su međusobno kompatibilna i koja je moguće proizvesti u obliku vodotopivih granula.