tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 MYR linija | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

MYR linija

 

MYR su tečna vodotopiva đubriva zasnovana na mezo i mikroelementima udruženim sa aminokiselinama biljnog porekla i prirodnom glukonskom kiselinom. MYR đubriva sprečavaju i nadoknađuju nedostatak hraniva, podižu prinos i kvalitet ploda.

Sve hranljive materije su helatno vezane i potpuno vodotopive. Oligonutritivni kompleksi MYR-a imaju stabilnu strukturu čak i u alkalnim sredinama, koje sprečavaju formiranje soli ili nerastvorljivih hidroksida. Proizvodi dolaze iz inovativnog LISIVEG sistema i dobijeni su stvaranjem organskih veza izmedju hranljivih elemenata (kalijum, magnezijum, kalcijum, bor, mangan itd.), glukonske kiseline i aminokiselina.

MYR tehnologija garantuje najveću moguću efikasnost, brzo usvajanje bez gubitaka zbog nerastvorljivosti. MYR predstavlja rezultat pažljivog istraživanja mehanizama usvajanja od strane biljke sa ciljem sprečavanja fitotoskičnosti izazvane mikroelementima (često se zaboravlja da je nedostatak mikroelemenata vrlo blizu njihovom toksičnom nivou).

Aminokiseline iz MYR-a su optički aktivne. Povećavaju maksimalnu biološku ulogu elemenata i efiksnost fizioloških procesa biljaka.

Aminokiseline iz MYR-a se brzo usvajaju i onda  inkorporiraju u ćelijske sokove: one svoju funkciju mogu da obave u biljci koja je pod stresom za svega par sati, omogućavajući velike uštede energije i dozvoljavajući stvaranje  optimalnih uslova za razvoj.

Hello Nature koristi isključivo biljne sirovine koje su strogo kontrolisane od strane nadležnih veterinarskih institucija, koje nisu genetski modifikovane i koje su oslobođene teških metala (hrom, olovo, arsen, …) i drugih kontaminirajućih materija.

myr_1