Webshop

Zill Florinotex prostirka 0,75 x 100m

zill prostirke za zemljiste_zill florinotex prostirka 0 75 x 100m

U ponudi kompanije HOYA VS se od skoro nalaze i prostirke za zemljište ili neku sličnu namenu koje nam dolaze od renomiranog nemačkog proizvođača, kompanije Zill.

Naše prostirke Florinotex su izrađene od visoko kvalitetnih sirovina i optimalno koordinirane sa odgovarajućim aditivima (UV zaštita, bojenje itd.), što nam omogućava da postignemo najveću moguću korist, trajnost i što je najbitnije - KVALITET!

Prostirka za zemljište i podove Florinotex je izrađena od otporne polipropilenske tkanine sa trakom i predstavlja idealnu zaštitu od korova. Korovske biljke su trajno lišene svetlosti, što za konačni rezultat predstavlja i njihov kraj, što znači da je i nega gajenih biljaka lakša.

Florinotex prostirka je našla veliku primenu i u Garden centrima, rasadnicima cveća, kao podloga za proizvodnju na stolovima, vrtlarstvu, plastenicima, staklenicima kao i u intenzivnoj voćarskoj i povrtarskoj proizvodnji.

Zbog zelene trake kojom je isprepletana, ova prostirke je našla veliku primenu u rasadničarskoj proizvodnji jer omogućava precizno obeleležavanje i postavljanje biljaka u ravni na istom odstojanju i razmaku. Zelena marker traka je postavljena u razmaku 15cm x 15cm.

Florinotex prostirke se koriste kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru, kao podloga za terase, staze ili saobraćajnice.

Zbog svoje velike izdržljivosti i iznenađujuće nosivosti, ova prostirka se može koristiti i kao sredstvo za pričvršćivanje.

UV stabilnost ove prostirke je oko 5 godina. Propustljivost vode je 16l/m2 u sekundi.

Sve prostirke u našem portfoliu su težine 100g/m2, crne boje

Proizvođač: Zill

Uvoznik: HOYA V.S. doo

Zemlja porekla: Nemačka

6.930,00 RSD/Kom