tr?id=300626066194206&ev=PageView&noscript=1 NEMTOFIX - EC đubrivo sa efektom nematocida HOYA V.S. | HOYA V.S. - Subotica
Webshop

NEMTOFIX - EC đubrivo sa efektom nematocida

Nemtofix je tečno EC đubrivo za dopunsku ishranu različitih biljnih vrsta, gajenih na različitim zemljištima i supstratima. Zbog idealnog odnosa enzimskih kompleksa i organskihkiselina poseduje izuzetno efikasno NEMATOCIDNO dejstvo.

Sadrži antagonističke sastojke biljnog porekla.
Sastojci su ulje susama, ekstrakt od nevena i timijana, itd. Ovi ekstrakti su u mogućnosti da sagorevaju štetne nematode.
Pored oksidacionog efekta na nematode, NEMTOFIX takođe sadrži u sebi organska kisela ulja koja pokrivaju jaja nematoda u zoni krena biljaka. Na ovaj način jaja štetnih nematoda budu uništena pre izlaganja larvi, olakšavajući proizvođačima da budu mnogo efikasniji u suzbijanju štetnih nematoda. Dodatna prednost, zahvaljujući slobodnim prirodnim amino-kiselinama koje NEMTOFIX sadrži u sebi, je što dobro utiče utiče na razvoj novih korenovih dlačica koje obnavljaju biljku i pomažu joj da se brže oporavi od negativnih uticaja štetnih nematoda.

PAKOVANJE: 1 L

PRIMENA I DOZIRANJE – Može se mešati sa većinom sredstava za zaštitu biljaka izuzev proizvoda koji imaju jaku alkalnu reakciju.
Pre upotrebe se preporučuje testiranje na maloj površini.

Proizvođač: DRN Kimya

Uvoznik: HOYA V.S. doo

Zemlja porekla: Turska

1.750,00 RSD/Kom