Moja korpa
 
Početna / Proizvodi / Plastične mreže i folije / Kopče / Kopče za kalemljenje

Kopče za kalemljenje

1ECSA15-SF
Silikonske kopče 1,5 mm - za kalemljenje paradajza

1ECSA15-SF

Bato kopče za kalemljenje su pogodne za više kultura po japanskom tipu kalemljenja. Ove kopče su napravljene od mekanog i savitljivog materijala. Ovaj materijal pruža lako kalemljenje i sprečava oštećenja na biljci. Sve naše kopče su napravljene od medicinskog materijala. Ovaj materijal je zasnovan na višegodišnjem iskustvu u području hortikulture. Ovaj model se može koristiti sa potpornim štapom.

1ECSA20-SD
Silikonske kopče 2,0 mm - za kalemljenje lubenice

1ECSA20-SD

Bato kopče za kalemljenje su pogodne za više kultura po japanskom tipu kalemljenja. Ove kopče su napravljene od mekanog i savitljivog materijala. Ovaj materijal pruža lako kalemljenje i sprečava oštećenja na biljci. Sve naše kopče su napravljene od medicinskog materijala. Ovaj materijal je zasnovan na višegodišnjem iskustvu u području hortikulture.

1EKGG25-ZL-NL
TWEEZER 25 - silikonske kopče za kalemljenje

1EKGG25-ZL-NL

Bato kopče za kalemljenje su pogodne za više kultura po japanskom tipu kalemljenja. Ove kopče su napravljene od mekanog i savitljivog materijala. Ovaj materijal pruža lako kalemljenje i sprečava oštećenja na biljci. Sve naše kopče su napravljene od medicinskog materijala. Ovaj materijal je zasnovan na višegodišnjem iskustvu u području hortikulture. Standardni model sa većim zahvatom. 

1EKWG-TT
PP kopče za kalemljenje lubenica - sa oprugom

1EKWG-TT

Kopče sa oprugom se koriste za kalemljenje krastavca, dinje, lubenice, patlidžana.

 

NOVO PAKOVANJE OD 250 komada