tr?id=300626066194206&ev=PageView&noscript=1 Osnovna đubriva, Hoya VS | HOYA V.S. - Subotica
Aktuelnosti

Pre nego što nabavite osnovna đubriva trebate znati ovo

KAKO DA VAŠI USEVI MOGU USVOJITI VIŠE HRANIVA, I BOLJE ISKORISITI ĐUBRIVA?

ČLANAK_ORGANSKA_1
Prema nedavnoj analizi FAO-a (Organizacija za prehranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija), proizvodnja hrane sada je 29% skuplja nego što je bila pre godinu dana, i 71% više nego pre 10 godina. Ključni razlog leži u naglom rastu cena poljoprivrednih inputa i troškova proizvodnje, što predstavlja scenarij bez presedana za poljoprivrednike. Među troškovima proizvodnje najveći porast imaju đubriva, s povećanjem od 62%. Vi, kao dugogodišnji poljoprivredni proizvođači ne trebate čitati obimne izveštaje da bi to znali. Vi ste na sopstvenoj koži iskusili poskupljenje đubriva, ali i primere kada ste povećavali količinu uobičajenih, Vaši usevi nisu ostvarili bolji rezultat.

Zbog toga je isplativost u smislu ishrane useva još bitnija za Vas poljoprivrednike. Praktično, potrebno je iskoristiti svaki dinar potrošen na đubriva. Ali kako Vi to možete učiniti? Vi to ne možete učiniti:

  • tako što ćete nastaviti raditi kao nekada, jer kao sad je bolja godina;
  • ako se oslanjate na uobičajena organska i mineralna đubriva, pa čak povećavate njihove količine;
  • odustanete od primene đubriva, ili smanjite određene obroke koji su potrebni Vašem usevu.

VI TO MOŽETE UČINITI TAKO ŠTO ĆETE POVEĆATI KAPACITET ZEMLJIŠTA I BILJAKA DA USVOJI VIŠE HRANIVA UZ MANJI UTROŠAK ENERGIJE.

ČLANAK_ORGANSKA_2
Međutim, za to je potrebno da PROMENITE SVOJ STAV, I KAO PRAVI PROIZVOĐAČI SUOČITI SE SA IZAZOVIMA KOJI SU PRED VAMA, I REDOVNO VAM ODNOSE PRINOS I KVALITET.

R-Evolucija je tu za Vas, i ona Vam nudi rešenje koje podrazumeva primenu BIOLOŠKI AKTIVNIH PROIZVODA, odnosno ORGANSKIH PELETIRANIH ĐUBRIVA KOJA NISU SAMO HRANA, VEĆ I STIMULACIJA RASTA I RAZVOJA BILJAKA VAŠEG USEVA, TE SREDSTVO ZA POBOLJŠANJE, JAČANJE PLODNOSTI VAŠEG ZEMLJIŠTA.

ČLANAK_ORGANSKA_3
Godinama trošite Vaša zemljišta, bacate na njih sve i svašta od đubriva, i sada je to došlo na naplatu. Ogromna neizvestnost je pred Vama u pogledu otkupnih cena poljoprivrednih proizvoda, ali i vremenskih prilika koje sezona donosi, gde je sve izvesnije da nema uobičajenog šablona, i da će sve biti na štetu proizvodnje. Jedino rešenje jeste da koristite biološki aktivna organska i organo-mineralna peletirana đubriva.

VREME JE DA POBEDITE SVOJE IZAZOVE U PROIZVODNJI, I VAŠIM BILJKAMA OBEZBEDITE DA VIŠE MOGU USVOJITI HRANIVA I BOLJE ISKORISTITI VAŠ ULOŽENI NOVAC U ĐUBRIVO.

ČLANAK_ORGANSKA_41