tr?id=1324745488485272&ev=PageView&noscript=1 Calciphos, Hoya VS | HOYA V.S. - Subotica
Proizvodi

GroGreen GL CALCIPHOS

Calciphos_3_packaging_sizes_700p

PROPISAN SADRŽAJ W/W W/V
Ukupan azot (N) 5,5% 9,0%
Nitratni azot (N-NO3) 5,0% 8,0%
Ureični azot (N-NH2) 0,5% 1,0%
Fosfor pentoksid (P2O5), vodorastvorljiv 40,0% 64,0%
Kalcijum oksid (CaO), vodorastvorljiv 7,0% 11,5%

 
CALCIPHOS je novo folijarno hranivo koje kombinuje fosfor sa visokim sadržajem rastvorljivog kalcijuma, magnezijuma, bora i cinka sa Liminom GL-tehnologijom. Koristi se kao specifično đubrivo za određene useve da bi se uklonili nedostaci voća, povrća i ostalih specifičnih useva. Calciphos stimuliše razvoj krtola, razvoj korena, jačanje ćelijskog zida i poboljšava kvalitet plodova.

VISOKO KONCENTROVAN
Manji broj upotrebe znači manje proizvoda za rukovanje, skladištenje.

NIZAK pH
GL Calciphos ima neutralizujući efekat dajući bolje rezultate u alkalnim zemljištima i u rastvorima sa visokom pH vrednošću.

  • Oslobađa CaO iz sloja zemljišta čineći ga dostupnim biljkama
  • Poboljšava usvajanje hraniva- Oslobađa druge prirodne zemljšne elemente kao što su magnezijum, gvožđe, mangan i cink.

Instant GEL
Razlaže se trenutno i potpuno u hladnoj vodi. Kombinovano sa neutralizujućim efektom, GROGREEN GL Calciphos održava rasprskivače i sistem za navodnjavanje čistim.

JEDINSTVEN SASTAV

GROGREEN CALCIPHOS se može koristiti tokom svih faza razvoja biljke, ali je prvenstveno koristan u periodima visoke potrebe za Fosforom i Kalcijumom. Stoga se prvenstveno koristi u periodu razvoja korena, cvetanja, formiranja plodova i sazrevanja.

Fertirigacija
Opšta primena ovog đubriva bi bila od 2,5-3 kg/ha/dan. Preporučljivo je koristiti osnovno rešenje u roku od 2-3 dana. Nakon unošenja đubriva u sistem nastaviti zalivanje čistom vodom da bi se sistem isprao.

Pakovanje: 5 kg