Proizvodi

MIP SEEDS

HOYA-VS kao firma sa višedecenijskim iskustvom u oblasti profi semena i svi mi kao članovi njenog tima uvek smo ispred sebe postavljali najviše ciljeve i standarde u odabiru hibrida i sorti za naše tržište.

Možemo slobodno da kažemo da imamo još uvek tu privilegiju da biramo sa kim ćemo raditi bilo da se radi o semenskim kućama ili o nezavisnim selekcionerima koji se bave sopstvenim selekcijama. Naša je velika prednost u odnosu na većinu konkurenata, jer od svih naših dobavljača prvo biramo, a potom i testiramo isključivo hibride i sorte koji su odgovarajući za naše tržište. Semenske kuće sa kojima sarađujemo su iz različitih delova sveta, od Italije, Holandije, Francuske, Nemačke, Turske, Jordana, pa sve do Japana.

U ovom probranom društvu nalaze se i domaće selekcije Milomira Miše Antovića upakovane pod MIP SEED brendom. Neke od firmi dobavljača su specijalzovane i dominantne za zaštićeni prostor, a neke isključivo za otovoreno polje. Sve u svemu mi smo sve njihove selekcije i brendove objedinili pod jednim sloganom i već prepoznatljivim brendom: HOYA SEED Najviše od semena!!!