Aktuelnosti

Vreme je za REDUSOL !!!

Mardenkrovi proizvodi za plastenike Redu sol, redu clean...

Mardenkrovi proizvodi za plastenike Redu sol, redu clean idr. se odlikuju izuzetnom postojanošću, propustljivošću, laki su za skidanje bez oštećenja folije plastenika.

Mnogi poljoprivrednici danas koriste razne polikolor boje za oblaganje svojih plastenika, koji su kao prvo vrlo štetni za zemljište i okolinu, a pored toga ne obezbeđuju dovoljnu propustljivost, oštećuju foliju i teško se skidaju.

Upravo iz tih razloga Mardenkrovi proizvodi predstavljaju nezamenjivo sredstvo za svakog ozbiljnog poljoprivrednika.

Opširnije o ReduSolu

Pogledajte video na našem youtube kanalu ovde

ReduSol  je agens za zatamnjivanje koji reflektuje visoki stepen solarne energije. Otporan je na habanje i može se lako ukloniti sa ReduClean. Tokom mnogo godina ReduSol je jasan izbor za zaštitu useva od visokih temperatura i za kontrolu količine svetlosti.

Karakteristike

Najbolji odnos cene-kvaliteta a tržištuDo 80% zatamnjivanjeOtporan na habanje i mrazBolje propuštanje svetlosti tokom kišnog periodaFleksibilan za upotrebu, lako se kombinuje sa drugim ReduSystem proizvodimaPogodan za staklo, akril, polikarbonate i plastčne slojeveLako se uklanja sa ReduClean

Primena

ReduSol  je svestran agens za senčenje koji se može koristiti u različitim situacijama.
U zavisnosti od klime, kako na biljke kojima odgovara svetlost tako i na biljke kojima smeta.

Kako se primenjuje

Za najbolje rezultate, ReduSol treba rastvoriti sa određenom količinom čiste vode (u zavisnoti od načina primene) i rasprskati ga na čistu i suvu površinu. Tabela ispod pokazuje broj kanti potrebnih za postizanje određenog efekta.

Kanti po hektaru

Refleksija toplote

Propuštanje svetlosti

Otpornost na habanje

34

4

1

4

25

3

2

3

16

2.5

2.5

2

12

2

3

1

Kako ukloniti. ReduSol se lako uklanja sa ReduCleanom. Prskati najmanje 250L ReduClean-a po hektaru. Predhodno razblažiti sa vodom, i rasporediti ravnomerno po površini. Primenjivati samo kad je površina suva ali se očekuje kiša u predstojećim danima. Kiša će sprati ReduSol sloj.