tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 Rezultati primene CLICK tableta i Quik-LInk-a | HOYA V.S. - Subotica
Aktuelnosti

Rezultati primene CLICK tableta i Quik-LInk-a

kod proizvođača Vladana Trajića

Posetili smo proizvođača Vladana Trajića iz sela Brežane kod Požarevca. On koristi već nekoliko godina Quik-Link i CLICK tablete, i pokazao nam je izuzetne rezultate koje je dobio primenom.

Na predstavljenim fotografijama sa paprikom koristio je CLICK tablete i to jednu po biljci, i to bez ikakvih fungicida kako ne bi naškodio korisnim mikroorganizmima. U sredini se nalazi biljka kod koje su iskorišćene alge, a skroz desno je bez korišćenja ičega. Proizvođač je prezadovoljan dobijenim rezultatima tako da će i ove godine ponovo upotrebiti CLICK tablete jer su se pokazale i dokazale izuzetno što se i vidi na priloženim fotografijama.

CLICK_tabele_tri_primera

CLICK_tabele_rezulta_na_paprici

https://www.hoya-vs.com/webshop/dubrivo/mikrobioloska-dubriva/click-trichoderma-mycorrhiza-tablete/

Sa biostimulatorom Quik-Link-om je uradio ogled na semenu kukuruza, kojeg je zalivao u dva navrata na 7 dana i to po klijanju semena zalivano jedanput i drugi put nakon 7 dana, a dobijenim rezultatom je izuzetno zadovoljan, što možete videti po priloženim fotografijama na kojima je Quik-Link primenjen na semenu levo a desno je bez.

Quik_Link_na_semenu_kukuruza

https://www.hoya-vs.com/webshop/dubrivo/biostimulatori-sa-mikroelementima-i-aminokiselinama/quik-link-biostimulator-sa-aminokiselinama-i-me-za-fertigaciju/ 

Vladan planira da i ove godine nastavi sa primenom CLICK tableta i Quik-Link-om kao i da uključi još proizvoda Itallpolina i Stoller iz naše ponude.