Aktuelnosti

DANI POVRĆA 2019

5. i 6. septembra 2019. godine u Gospođincima kompanija HOYA VS u saradnji sa gazdinstvom Đukić organizovala je manifestaciju DANI POVRĆA

30_GODINA_Open_days_resize

5. i 6. septembra 2019. godine u Gospođincima kompanija HOYA V.S. u saradnji sa gazdinstvom Đukić organizovala je manifestaciju DANI POVRĆA. Ovim povodom preduzeće HOYA VS obeležilo je veliki jubilej – trideset godina poslovanja i dvadeset godina uspešne saradnje sa gazdinstvom Đukić.

Veliki broj posetilaca, apotekara i proizvođača povrća iz zemlje i regiona imao je priliku da se, kako na predavanjima, tako i na oglednim poljima upozna sa širokom lepezom delatnosti kojima se HOYA bavi, novim sortama i hibridima povrća, sredstvima za ishranu biljaka, savremenim tendencijama u bezbednoj i efikasnoj zaštiti, biljaka biostimulatorima sa efektima biopesticida i IT tehnologijama koje postaju neizostavne kada je savremena poljoprivreda u pitanju.

Skup je bio prilika da se predstave i novi savremeni koncepti u proizvodnji povrća i da se razmene iskustva i znanja među kolegama i prijateljima.