tr?id=204892369268210&ev=PageView&noscript=1 Celer CALGARY F1 kod Saše Kostića, s. Čokot - Niš | HOYA V.S. - Subotica
Aktuelnosti

Celer CALGARY F1 kod Saše Kostića, s. Čokot - Niš

CALGARY F1 – najnovija selekcija hibridnog ranog celera namenjenog za proizvodnju u zaštićenom prostoru i otvorenom polju. Obrazuje izuzetno uniformne, lepe krupne glavice, sa glatkom korom, intenzivno bele boje, sa ekstra dobrim kompaktnim unutrašnjim kvalitetom.
Fotografije su iz proizvodnje Saše Kostića iz s. Čokot, okolina Niša.
U 99% slučajeva nema rupu u središtu korena. Lisna masa uspravna, biljka snažnog porasta. Pogodan za proizvodnju krupnih ujednačenih glavica, kako za industriju tako i za svežu potrošnju.
PAKOVANJE CALGARY F1 JE OD 5.000 prajmingovanih (naklijalih) - pileta!!!
*NAKLIJALO SEME - Ukratko i na najprostiji način rečeno radi se o pokretanju procesa klijanja u samom semenu, raznim laboratorijskim tehnikama. Prednost je velika zato što se umesto nicanja od par nedelja, taj proces skraćuje na desetak dana.
Nudimo Vam seme hibridnog celera, a ponudu dopunjavamo istovremeno opcijama prajmingovanja i jedne potpuno nove vrste piliranja. Ne klasične tvrde vrste pilete, nego mekane gotovo momentalno vodorastvorljive. Šta to znači? Znači da nudimo prvo hibridni celer, sa svim svojim prednostima u genetskom potencijalu, potom da dobijate prajmingovano seme (skraćuje se drastično vreme nicanja celera), a još na sve to dobijaju piletu koja neuporedivo olakšava setvu vrlo sitnog semena celera i koja se u kontaktu sa vodom za par sekundi potpuno rastapa!!!
Seme u ponudi MIP SEEDS.