Aktuelnosti

BVB TRAY

70% crni spagnum treset, 30% beli treset + NPK

Vitagro_BVB_Substrates_400x200

Sa velikim ponosom možemo da kažemo kako se u našoj ponudi supstrata nalazi i jedan od vodećih svetskih brendova kada je ova vrsta proizvoda u pitanju, a to je čuveni premium brend „BVB Substrates“.

Proizvodi kompanije „BVB Substrates“ su već više od 100 godina najbolje rešenje u pogledu izbora supstrata. Dugogodišnje iskustvo, moderna proizvodna postrojenja i želja za savršenstvom obezbeđuju BVB-u lidersku poziciju u ovom domenu. Stručnjaci iz BVB-a su specijalisti u raznovrsnim segmentima i samim tim u ponudi se nalaze supstrati za svaku moguću namenu.

U BVB –u kvalitet je apsolutni prioritet. Svakodnevna proizvodnja i stalni razvojni procesi omogućuju da savremena postrojenja BVB-a postavljaju nove standarde u proizvodnji supstrata. Zahvaljujući modernoj opremljenosti, BVB može odgovoriti svim zahtevima tržišta i omogućiti nama iz kompanije „HOYA VS" da snadbemo sve naše kupce besprekornim proizvodima u pogledu kvaliteta, pouzdanosti i doslednosti. ISO sertifikat i RHP oznaka standarda su dokaz najvećeg mogućeg kvaliteta.