Aktuelnosti

AUXYM - PRAVA STVAR U PRAVO VREME

Kada je teško, u pomoć pozovi AUXYM!

Amino - kiseline, vitamini, enzimi , fitohelatini, prirodni auksini, citokinini i mikroelementi, sve je to AUXYM!

Ovih dana smo svedoci velikih kolebanja dnevnih i noćnih temperatura, i naši usevi i biljke reaguju i pokazuju nam da im treba pomoć! A kako bolje pomoći nego preparatom zasnovanim na biljnim hormonima!

AUXYM jača biljku u kritičnim fiziološkim fazama  kao što su porast izdanaka, nalivanje i rast plodovaAUXYM je veoma efikasan u svim stresnim situacijama (suviše toplo i sušno vreme, previše vlažno vreme, pogrešni hemijski tretmani,…)

AUXYM sa svojim hormonima rasta omogućava bolje cvetanje tako da daje veću plodnost (fertilnost) cvetovima, a to opet omogućava formiranje većeg broja samih plodova, tj. prinosa (bolje zametanje).

AUXYM povećava sadržaj šećera i suve materije u plodovima. Poboljšava organoleptička svostva samih plodova kao i njihovu mogućnost boljeg čuvanja. Plodovi su mnogo uniformniji i kalibraža plodova je veća. Uzimajući sve ove činjenice u prilog sam prinos će biti bolji i veći.

POVEĆAVA SADRŽAJ ŠEĆERA U GROŽĐU

Grožđe tretirano sa AUXYM-om ima mnogo veći sadržaj šećera u sebi.

Pomozite vašim biljkama na vreme, jer mnoge biljne kulture ulaze u završne faze pred berbu.

Sa AUXYM-om nemate brige, jer je preparat koji nema karencu i dozvoljen je za primenu i u organskoj proizvodnji. Preporučene količine primene su, u zavisnosti od kulture, 0,5-0,8l/ha, a preparat se može mešati sa drugim pesticidima i sredstvima za prihranu.