tr?id=300626066194206&ev=PageView&noscript=1 Nitroplus Stoller | HOYA V.S. - Subotica
Webshop

Nitroplus Stoller

DEKLARISANI SASTAV:

Ukupni azot (N) 15.0% w/w
Ureični azot (N) 15.0% w/w
Vodotopivi kalcijum oksid (CaO) 12,0% w/w

OPIS:

NITROPLUS STOLLER je tečno đubrivo koje se koristi za kontinuirano snabdevanje biljke lako pristupačnim azotom i kalcijumom. Stoller-ova tehnologija primenjena u proizvodnji Nitroplus Stollera poboljšava fiziološku ravnotežu u biljci, podstičući kontinuirani rast korenovog sistema i translokaciju kalcijuma unutar biljnih tkiva. Ureični azot prisutan u proizvodu je stabilizovan u zemljištu, kao i u ostalim supstratima za uzgoj, čime se obezbeđuje kontrolisano oslobađanje i apsorpcija od strane biljke (patentirana Stoller Tehnologija N-Hib).

NITROPLUS STOLLER je najbitniji proizvod kompanije STOLLER za sigurnu proizvodnju.

NITROPLUS STOLLER se primenjuje samo kroz sistem za navodnjavanje i može za 20% smanjiti količinu azota koju dodajemo kroz veštačka đubriva. Količina primene je 5l/ha na 7 dana.

NITROPLUS STOLLER dovodi u balans rast korena i nadzemnog dela biljke, optimizira aktivnost korena i usvajanje hraniva. Ovaj preparat treba dodati kada nam je cilj veći broj biljaka.

U paprici, paradajzu i krastavcu se ovaj preparat primenjuje u fazi razvoja korena, a benefite koje donosi su bočni rast biljke, kao i veći broj rodnih grana i cvetova.

U malinama primena ovog preparata u fazi cvetanja dovodi do boljeg rasta i razvoja bočnih grana.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE:

Nitroplus_tabela2

Proizvođač: Stoller Europe S.L.U.

Uvoznik: HOYA V.S. doo

Zemlja porekla: Španija

2.900,00 RSD/Kom