Webshop

ABUNDANTIA

biostimulatori sa mikroelementima i aminokiselinama_abundantia

DEKLARISANI SASTAV:

Ukupni azot (N) 4,0% p/p
Ureični azot (N) 4,0% p/p
Vodotopivi kalijum oksid (K2O) 16,0% p/p

OPIS:

ABUNDANTIA je tečno đubrivo koje se može koristiti kao izvor makroelemenata azota i kalijuma. Stoller-ova tehnologija koja se koristi u procesu proizvodnje ABUNDANTIA-e osigurava jedinstven proizvod koji doprinosi adekvatnoj nutritivnoj ravnoteži koja pogoduje odgovarajućem razvoju useva, obezbeđujući pravilnu sintezu šećera tokom fotosinteze radi nalivanja plodova i na taj način povećavajući produktivni vek useva.

ABUNDANTIA SE PREPORUČUJE ZA FAZE ZRENJA I NALIVANJA PLODOVA.

ABUNDANTIA je preparat koji dodajemo kada želimo više plodova. Upravo iz tog razloga je dobro kombinovati ovaj preparat sa preparatom Nitroplus Stoller, koji dovodi do pojave većeg broja biljaka. Ako posmatramo proizvodnju jagode, do polovine njene vegetacije ćemo koristiti preparat Nitroplus Stoller, a u drugoj polovini vegetacije ćemo koristiti preparat Abundantia. Istu kombinaciju preparata koristimo i u paprici ili paradajzu, s tim što kada dodajemo preparat Abundantia, cilj nam je translokacija kalijuma, veličina i razvoj ploda.

ABUNDANTIA obezbeđuje veći prinos, doprinosi debljini ćelijskog zida, a vrlo bitna stavka je da sav kalijum iz preparata biva usvojen. Kalijum u preparatu Abundantia se nalazi u obliku karbonata, a ne hlorida.

ABUNDANTIA se primenjuje korz sistem za navodnjavanje u količini 5-7l/ha. U borovnici se preparat primenjuje od početka promene boje ploda, pa do kraja berbe.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE:

Abundantia_tabela_2

 

Proizvođač: Stoller Europe S.L.U.

Uvoznik: HOYA V.S. doo

Zemlja porekla: Španija

1.500,00 RSD/Kom