Proizvodi

Dioxy Activ Supra KONCENTRAT (100gr/l hlor-dioxida ClO2)

Dioxy_KONCENTRAT
Tečno koncentrovano sredstvo za brzu, efikasnu i produženu dezinfekciju u komunalnom i sanitarnom sektoru na bazi hlordioksida.

Veoma snažno dezinfekciono sredstvo, ekološki prihvatljiva formulacija preparata za dezinfekciju, siguran za primenu, nema opasnosti od trovanja ljudi i životinja, brzo i efikasno uništava sve vrste patogenih organizama (bakterije, gljivice, alge).

Dioxy Activ Supra koncentrat deluje na bakterije (uklj. Salmonella, E-coli, Listeria), gljivice, alge i viruse (uklj. Coronaviruse, HIV i Hepatitis A, B i C virusa). Efikasan je protiv Herpes simplex-virusa, Influence A-virusa, SARS-virusa, Adeno-, Papova i Rotavirusa.

,,BIOLOGICAL EFFICACY OF CHLORINEDIOXIDE“

Aquadioxid_100G_letak_1

Namenjen je pre svega za dezinfekciju zatvorenih prostora (proizvodnih i sportskih hala, magacina), zatim u zdravstvu (bolnice, ambulante,…) ugostiteljstvu, hotelijerstvu, veterinarstvu, prehrambenoj industriji, za dezinfekciju vode za piće i za opštu upotrebu. Takođe je namenjen za dezinfekciju  javnih površina (trgova, ulica, trotoara, betonskih, staklenih, metalnih površina, itd.)

Uredbom Evropske unije (EU) br. 1062/2014 od 4. avgusta 2014. godine, dozvoljen je za primenu u svim gore navedenim delatnostima.

Uredba Evropske unije

Doze primene:

  • zatvorenih prostora (proizvodnih i sportskih hala, magacina), zatim u zdravstvu (bolnice, ambulante,…) ugostiteljstvu, hotelijerstvu, veterinarstvu, prehrambenoj industriji razblažuje se sa pijaćom vodom u razmeri od 1:10.000 do 1:20.000,
  • za dezinfekciju javnih površina u razmeri 1:5.000 do 1:10.000
  • za dezinfekciju vode za piće u razmeri od 1:250.000 do 1:1.000.000 (u zavisnosti od mikrobiološke analize vode)