Proizvodi

Sredstva za dezinfekciju

Dezinfekcija је postupak usmeren na uništenje najvećeg broja neželjenih mikroorganizama. U tu svrhu koriste se razna hemijska sredstva, čijim dejstvom se uništava ili inhibira veliki broj štetnih mikroorganizama. Za razliku od klasičnih hemijskih sredstva za dezinfekciju kojima se uništavaju ili inhibiraju i korisni mikroorganizmi, Dioxy Activ Supra je selektivna prema korisnim mikroorganizama (Trichoderma, Glomus, Rhizosphere, ...)  .

 Prateći savremene tehnologije u oblasti hemijskih sredstava za dezinfekciju u prilici smo da vam ponudimo, slobodno možemo reći, revolucionarno sredstvo za dezinfekciju sa do sada najširim spektrom delovanja na veliki broj štetnih mikroorganizama.

Tečno koncentrovano sredstvo za brzu, efikasnu i produženu dezinfekciju Dioxy Activ Supra je koncentrovani rastvor hlordioksida. Brzo i efikasno uništava sve vrste patogenih organizama (bakterije, viruse, gljivice, alge). Ima rezidualno dezinfekciono delovanje koje ne zavisi od pH-vrednosti. Deluje u okviru širokog temperaturnog spektra i što je za krajnjeg korisnika pored efikasnosti najvažnije nema štetnih rezidua tj nakon upotrebe nema ispiranja vodom.

Možemo vam ponuditi sledeće proizvode DIOXY ACTIV SUPRA AGRO, DIOXY ACTIV SUPRA FARM i DIOXY ACTIV SUPRA (gotov rastvor i koncentrat).