Proizvodi

CALGARY (NOV 8296 AG F1)

CALGARY F1 (NOV 8296 AG F1) NOVO!!! – najnovija selekcija hibridnog ranog celera namenjenog za proizvodnju u zaštićenom prostoru i otvorenom polju. Obrazuje izuzetno uniformne, lepe krupne glavice, sa glatkom korom, intenzivno bele boje, sa ekstra dobrim kompaktnim unutrašnjim kvalitetom.

U 99% slučajeva nema rupu u središtu korena. Lisna masa uspravna, biljka snažnog porasta. Pogodan za proizvodnju krupnih ujednačenih glavica, kako za industriju tako i za svežu potrošnju.

PAKOVANJE CALGARY F1 JE OD 10.000 prajmingovanih (naklijalih) - pileta!!! (izgled pakovanja je u slikama u galeriji)

*NAKLIJALO SEME - Ukratko i na najprostiji način rečeno radi se o pokretanju procesa klijanja u samom semenu, raznim laboratorijskim tehnikama. Prednost je velika zato što se umesto nicanja od par nedelja, taj proces skraćuje na 10 – ak dana. Mana ovog semena je rok trajanja od nekoliko meseci.

Nudimo Vam seme hibridnog celera, a ponudu dopunjavamo istovremeno opcijama prajmingovanja i jedne potpuno nove vrste piliranja. Ne klasične tvrde vrste pilete, nego mekane gotovo momentalno vodorastvorljive. Šta to znači? Znači da nudimo prvo hibridni celer, sa svim svojim prednostima u genetskom potencijalu, potom da dobijate prajmingovano seme (skraćuje se drastično vreme nicanja celera), a još na sve to dobijaju piletu koja neuporedivo olakšava setvu vrlo sitnog semena celera i koja se u kontaktu sa vodom za par seundi potpuno rastapa!!!

Calgary_F1