Proizvodi

ReduHeat

Više svetlosti manje grejanja

Reduheat

ReduHeat prenosi visok procenat PAR (Parabolic Aluminized Reflector) svetlosti, i signifikantno reflektuje toplotnu radiaciju.

Karakteristike:

Više svetlosti za toplotnu radijacijuBolji kvalitet svtelosti: Povećava crvenu radijaciju do daleke crvene svelosti.Difuzija svetlosti, tako što daje boju distribuciju svetlosti kroz objekat.Može se koristiti u ražličitim razblaživanjima.Može se nameti u nekoliko navrata da bi se povećalo sniženje toplote-temperature tokom sezone, i isto tako može se koristiti zajedno sa ReduSol-om.Jako otporan na habanje.

Lako se odstranjuje sa ReduClean-om.

Veliki korak u stvaranju nove generacije farbi, koje omogućavaju kontrolisano senčenje. ReduHeat je naročito pogodan za biljke koje imaju potrebu za ograničenom količinom svetlosti a da budu zaštićeni od toplote.

Prenosti ReduHeat-a

Zašto ReduHeat?

ReduHeat poseduje sve prednosti koje ReduSolXtra ima. ReduHeat je nastao od proizvoda ReduSolXtra i ostalih sredstava za senčenje tako što poseduje različiti balans između svetlosne propusljivosti i toplotne refleksije. Više svetlosti a manje toplotnog zračenja se propušta u objekat.

Sa istim stepenom sniženja temperature, dobija se viši nivo svetlosne propusljivosti. Sa istim nivoom svetlosnog propuštanja, niža temperatura se postiže.

Prednosti za biljku

Viša aktivnost fotosinteze, dublja penetracija svetlosti zbog diffuzne osobine, smanjenje upotrebe zavesa za senčenje,povećanje nivoa CO2, zbog manje ventilacije, bolje upravljanje vodom, smanjenje upotrebe vode. Zdravije biljke. Kod povrća dolazi do manjeg oštećenja kože biljke. Boja zadržanost boje. Boja klima u objektu. Lepše okolnosti za rad. Transmisija crvene svetlosti pokazuje na 660 nm a ultra crvene na 730 nm.

Kada se koristi preparat ReduHeat, transmisija se promenjuje. A ova promena u globalu dovodi do stvaranja jačih biljaka.

Kada da se koristi ReduHeat

Za senčenje kultura kojima je potrebna signifikantna količina svetlosti npr. Ruže, frezije, alstromerije, hrisanteme, ljiljani,itd.U svim situacijama gde se koristi agent za senčenje pod 60% ili manje %.Za tradicionalno ne senčene biljke, da se postignu bolje okolnosti sa difuznim svetlom. npr.paradajz, krastavac, jagoda, itd.Da se podesi potrebna količina svetlosti i toplota tokom početka sezone sa upotrebon tankog sloja ReduHeat-a, i potrebi dodavajući ponovni sloj ReduHeat-a ili ReduSolXtre ako je potrebno tokom sezone. Npr. orhideje i anturiumi. I ovo će da poveća procenat zasenčenosti.

Pažnja

Nakom uporebe sloja ReduSolXtra sloj ReduHeat će izgubiti svoja svojstva.

Uputstvo za upotrebu ReduHeat-a:

ReduHeat je viskozna pasta pakovana u kante 15 kg (otprilike 13 litara). Preporučljivo je da se jako promeša i nakon toga da se doda u čistu vodu i nastaviti sa mešanjem. ReduHeat je porebno prskati na čistu površinu. Da bi se postigao odgovarajući sloj, vrlo je važno da se prska tokom suvog dana.