Moja korpa
 

Nemtofix

NEMTOFIX

Nemtofix je tečno EC đubrivo za dopunsku ishranu različitih biljnih vrsta, gajenih na različitim zemljištima i supstratima. Zbog idealnog odnosa enzimskih kompleksa i organskihkiselina poseduje izuzetno efikasno  NEMATOCIDNO  dejstvo.

Sadrži antagonističke sastojke biljnog porekla.
Sastojci su ulje susama, ekstrakt od nevena i timijana, itd. Ovi ekstrakti su u mogućnosti da sagorevaju štetne nematode.
Pored oksidacionog efekta na nematode, NEMTOFIX takođe sadrži u sebi organska kisela ulja koja pokrivaju jaja nematoda u zoni krena biljaka. Na ovaj način jaja štetnih nematoda budu uništena pre izlaganja larvi, olakšavajući proizvođačima da budu mnogo efikasniji u suzbijanju štetnih nematoda. Dodatna prednost, zahvaljujući slobodnim prirodnim amino-kiselinama koje NEMTOFIX sadrži u sebi, je što dobro utiče utiče na razvoj novih korenovih dlačica koje obnavljaju biljku i pomažu joj da se brže oporavi od negativnih uticaja štetnih nematoda.

PAKOVANJE: 1 L

PRIMENA I DOZIRANJE – Može se mešati sa većinom sredstava za zaštitu biljaka
izuzev proizvoda koji imaju jaku alkalnu reakciju.
Pre upotrebe se preporučuje testiranje na maloj površini.

 

PRIME BEST 2

Prime best 2, ekstrakt narandžinog ulja, viske efikasnosti 80-90% za suzbijanje bele leptiraste vaši, kontaktnog je dejstva i mehanički suzbija sporo pokretne insekte u koncentraciji 25 ml u 10 l vode. Posle amplikacije bela leptirasta vaš ugine za 5 min. Primena u večernjim satima kada je vaš na biljci. Ne izaziva fitotoksije na biljci i može se primenjivati više puta.

MATURA COLOR

Matura color, osnovni sastojak Metionin, metionin je esencijalna amino kiselina koja kao etilen zauzima odredjeni procenat u biljci. Primena preparata isključivio je namenjena da izazove ubrzano, prirodno zrenje plodova.Primena ovog preparata je u fazi pred zrenje plova i to isključivo fertigacijom u količini od 2 l na 10 ari i za nedelju dana plodovi koji su postigli potrebnu veličinu, np. paradjz dobijaju crvenu boju. Posle nedelju dana od tretmana biljka nastalja svoj fiziološki porast i daljnji rast.