Moja korpa
 

Proizvodi

Supstrati

Više od 100 godina „BVB Substrates“ su Vaši specijalisti za najbolja rešenja u pogledu izbora supstrata. Dugogodišnje iskustvo, moderna proizvodna postrojenja i želja za savršenstvom obezbeđuju BVB-u lidersku poziciju u ovom domenu. Mi smo pouzdani partneri, specijalisti u raznovrsnim segmentima.
U BVB –u kvalitet je vrhunski prioritet. Svakodnevna proizvodnja i stalni razvojni procesi omogućuju da naša savremena postrojenja postavljaju trend. Zahvaljujući delom našoj modernoj opremi, možemo snadbeti naše kupce besprekornim proizvodima u pogledu kvaliteta, pouzdanosti i doslednosti. ISO sertifikat i RHP oznaka kvaliteta su dokaz najvišeg mogućeg kvaliteta.

Znanje je pokretačka snaga svakog razvoja. Mi smo posvećeni razvoju i unapređenju novih i postojećih supstrata. BVB poseduje dve laboratorije, potpuno opremljene razvojnim objektima koji su jedinstveni u našem sektoru. Ove laboratorije su sposobne za izvođenje detaljnih analiza supstrata i sirovih materijala korišćenjem najsavremenije opreme. Takođe posedujemo ogledno proizvodno polje gde sve istraživanja supstrata i sirovih materijala mogu biti objekt rigoroznih ispitivanja. Mi širimo ova saznanja i provodimo ih u praksu kroz našu mrežu tehničkih specijalista širom sveta.

Svi ovi kvaliteti čine BVB pouzdanim partnerom specijalizovanim za sektor poljoprivredne proizvodnje. Svi supstrati koji se koriste u poljoprivrednoj proizvodnji su razvijeni na dugogodišnjim iskustvima, mnogobrojnim testovima i povratnim informacijama od naših istraživača, savetnika i uzgajivača. Možemo precizno obezbediti pravi supstrat za svaki način proizvodnje i uzgoja i za svaki tip proizvođača. „BVB Substrates“ su izrasli u prepoznatljivog stručnjaka i kao takvi smo ponosni na naše osnovne vrednosti posvećenosti, napretka i pouzdanosti.
Ako ste zainteresovani za naše supstrate za poljoprivrednu proizvodnju ili bilo koji drugi naš proizvod, možete nas kontaktirati preko naših zastupnika za teritoriju Srbije na: http://www.hoya-vs.com/kontakt/