Moja korpa
 

Proizvodi

Posebna vodotopiva GEL đubriva

GL đubriva su nova generacija posebnih, vodotopivih đubriva, razvijena i odobrena u LEMAGRO timu. GL đubriva su stvorena u obliku emulzije - gela koji se meša sa vodom. Na oko primetna je takođe i velika razlika u sastavu, tj. vrednosti NPK elemenata jer je primenom ove tehnologije za proizvodnju, omogućena visoka koncentrovanost (do 99%) uz minimalno učešće obaveznog nosača.

GL (gel) formulacije nude jedinstvene kombinacije hraniva olakšavajući đubrenje i čineći ga više efikasnim, čak i posle nekoliko primena. Za bujan rast listovima je potrebno sredstvo kombinovanih osobina, da nadoknadi nedostatke u ishrani, a ujedno ne dozvoli da listovi izgore ili se na njima stvore ožegotine. Primenom GL (gel) đubriva postiže se podjednako raspoređivanje hranljivih materija u obliku filma preko površine lista i optimalno prijanjanje na list.
PAKOVANJE: Plastične vreće od 5 kg

Visoko koncentrovan
GroGreen GL formulacije su visoko koncentrovane. Male količine su potrebne za visoku efikasnost.

Pogodnost
GroGreen Gl se pakuju u lako reciklirajuća pakovanja. Doze su male zbog specifične GEL formulacije.

Efikasnost
GroGreen GL-ovi jedinsteni i vredni stimulansi poboljšavaju foijarnu ishranu i efikasnost fertirigacije. Stoga je učinak GroGreen još veći.Jedinstveni sastojci poboljšavaju učinkovitost u odnosu na tradicionalne praškove i tečna đubriva.

Brzo delovanje
Folijarna primena i fertirigacija sa GROGREEN GL će brzo prikazati rezultati. Usevi pod stresnim okolnostima će brzo reagovati na primenu GROGREEN GL.

Rastvorljivost
Sve GROGREEN GL formulacije se brzo i u potpunosti razlažu. Primena je jednostavna. Visoka rastvorljivost i nizak Ph obezbeđuju da ne dođe dozačepljenja sistema za folijarnu primenu kao ni sistem kap po kap.

KAP PO KAP
GROGREEN GL poboljšavaju pristupačnost svih makro i mikro hraniva u nakvašenoj korenskoj zoni. Dobra sposobnost da se spusti pH vrednost tokom đubrenja sa Gl stvara optimalne uslove za usvajanje hraniva. Pored toga, nepokretna hraniva prisutna u zemljištu kao što je Kalcijum, Magnezijum, Cink...će postati dostupni za usvajanje od strane korena. Stoga navodnjavanje sa GL daje najbolje rezultate u alkalnim i zaslanjenim zemljištima.

FOLIJARNA PRIMENA
Folijarna primena omogućava korekciju nepravilnosti i može ispraviti rast biljke do određene tačke. GROGREEN GL je formulacija za brzo i efikasno prodiranje u listove sa je dinstvenim slojem hraniva koji traje duže na listu omogućavajući optimalno usvajanje. Optimalna pH vrednost rasprskivanog jedinjenja sa GL poboljšava difuziju hraniva u lišće.

GL liniju čine obe vrste proizvoda, za folijarnu primenu i primenu preko korena. GL je đubrivo stvoreno tako da postigne maksimalni učinak primenom preko korena ili preko lista. Sadrži biostimulatore koji smanjuju simptome stresa i štiti biljke od nepogodnih uslova nove sredine. U ponudi se nalazi nekoliko formulacija GL đubriva, a mi smo za naše proizvođače izdvojili sledeće: