Moja korpa
 

Novisem

NovisemNovisem preradjuje, proizvodi i prodaje semena koja izrastaju u zdravo ukusno povrće koje kupci nestrpljivo čekaju da kupe. Naša semena zadovoljavaju potrebe farmera dok biljke rastu i zadovoljavaju potrebe tržišta hrane, a još više kupaca.


Mi ostvarujemo naše ciljeve zahvaljujući konstantnim istraživanjima upotrebom vrhunskih tehnika i uvođenjem novih ideja. Držimo naše oči i uši širom otvorene. Uspeli smo da ostvarimo efikasnu organizaciju koja se lako prilagođava potrebama tržišta. Pored toga sarađujemo sa velikim brojem kompanija koje se bave poljoprivredom, logistikom, obradom hrane... Naš način poslovanja je usmeren prema vrednostima kao što su pouzdanost, obostrano poštovanje i otvorenost ka saradnji.

Novisem

Svake godine mi ulažemo u razvoj od 20 do 25% našeg ukupnog prihoda.  Naš cilj je da razvijemo inovativna rešenja za naše kupce sa naglaskom na intenzitet ukusa, atraktivniji miris, duže skladištenje, bolji izgled i hranjiva vrednost. Kada su u pitanju proizvođači, radimo na povećanju proizvodnje useva, boljoj otpornosti na bolesti i štetočina i bržoj berbi.