Moja korpa
 

Cora Seeds

Lubenice

EMBLEMA F1

emblema

Izuzetno krupna lubenica ovalnih plodova, prosečne težine 14-16 kg. Sjajna crvena boja mesa, sa
visokim procentom šećera čini ovu vrstu atraktivnom i interesantnom za sve potrošače. Biljka je
izuzetno snažna, sa velikim listovima koji plodovima obezbeđuju dobru zaštitu od preteranog
sunčevog zračenja. Dobra rodnost i natprosečna slast glavne su karakteristike ove vrste.

FURIA F1

furia

U pitanju je ekstra rani hibrid lubenice i jedan od najranijih hibrida u crimson tipu. Plodovi su okrugli, sa sjajnimsvetlo-tamnimzelenimprugama, prosečne težine 7-10 kg. Bez obzira na ranostasnost plodovi su u punoj zrelosti izuzetno slatki i sa visokim Brix-om. U proseku svaka biljka zameće po 3 ploda koji za berbu stižu u razmaku od sedam dana. FURIA F1 je hibrid koji se može vrlo uspešno proizvoditi u najranijoj prolećnoj sezoni u niskim tunelima ili ispod agryl folije.

SUNSWEET F1

sunsweet

Ovo je takođe rani hibrid lubenice, izuzetno atraktivnih i krupnih plodova sa visokim sadržajem šećera. Plodovi su vrlo ujednačeni, težine 10-12 kg, blago izduženog oblika kao kod Kraljice slasti (Crimson Sweet). Za razliku od dosadašnjih lubenica sa mesom pink boje, Cora seeds zadnjih nekoliko godina na tržište plasira hibride sa izrazito crvenom bojom mesa (dark red flesh) što sve ove lubenice čini neuporedivo atraktivnijim od dosadašnjih vrsta.

SWEET BABY F1

sweet baby

Vrlo rana lubenica tamnozelene boje kore, u tzv. Sugar Baby tipu. Pored neuobičajene boje kore, glavna odlika ovog hibrida lubenice je izuzetan ukus i visoki Brix, preko 15°. Plodovi su prosečne težine od 8-10 kg. Tamno crvena boja mesa uz natprosečnu slast čini ovaj hibrid posebnim i vrlo atraktivnim. Pogodna je za proizvodnju u niskim i visokim tunelima.

CRIMSON SWEET

crimson sweet

Cora seeds je u mogućnosti da svojim kupcima ponudi originalno seme Kraljice slasti. S'obzirom na potrebe selekcije i svakodnevnog rada sa različitim kategorijama semena, samo je izvorno i originalno seme Kraljice slasti prihvatljivo za dalju selekciju. To je ujedno i prilika da naš im kupcima obezbedimo najkvalitetnije seme ove sorte.

MAGENTA F1 (CRX10049)

magenta

Ovalno-izdužen hibrid Crimson Sweet tipa, ran, vrlo rodan, sa jakom biljkom.
Težina ploda je između 10-12 kg sa dobrom debljinom kore, slatko meso sa visokim sadržajem šećera, i dobra sposobnost lagerovanja. Pogodna je za rani uzgoj u malim i velikim plastičnim tunelima a takođe za uzgoj na otvorenom. Otporna na IR Fusarium o.n.O.