Moja korpa
 

Cora Seeds

Dinje

KIROS F1 (GALIA CRX89326)

Rani hibrid dinje u galija tipu, svetlo zelene boje mesa i zlatno žute boje kore.
Od sličnih hibrida dinje izdvaja se zbog izuzetne rodnosti i visoke tolerancije na sve uslove proizvodnje koji su kod nas zastupljeni. Plodovi su okrugli prosečne težine 2,0-2,5 kg.
U pitanju je vrlo slatka i aromatična vrsta, prosečno zameće 8-10 plodova po jednoj vreži.
Pogodna je i za proizvodnju u niskim tunelima kao i pod agril folijom.

MARIANNA F1

Reč je o najnovijem hibridu dinje u cantaloupe tipu. Odlikuje se plodovima čije meso ima izrazito narandžastu boju, vrlo je slatko i veoma aromatično. Površina plodova je rebraste strukture, svetlo žute boje kada je zrela i spremna za berbu. U pitanju je rana i vrlo rodna vrsta sa velikim brojem zametnutih plodova po jednoj vreži, prosečne težine 1,5-2,5 kg. Takođe je vrlo pogodna za ranu proizvodnju u plastičnim tunelima i pod agryl folijom. Zbog izuzetno visoke tolerancije na bolesti i mogućnosti stalne regeneracije,
može se uspešno gajiti od proleća do jeseni.

marianna

SUMMER F1

Kod nas je nedovoljno poznata vrsta dinja, iako se vrlo često (ali i pogrešno) u svakodnevnom žargonu koristi naziv ananas dinja. Cora seeds za potrebe kupaca širom Mediterana i Bliskog istoka, radi na selekciji dinja u tzv. Ananas tipu. Ovom prilikom vam predstavljamo jedan od najrasprostranjenijih hibrida ananas dinja SUMMER F1. Reč je o izuzetno atraktivnimplodovima, blago izduženim, prosečne težine 3,0-4,5 kg. Površina ploda je kao i kod dinja galija tipa - mrežaste strukture, svetlo narandžaste boje sa mesom krem-žute boje.

summer