Moja korpa
 

Hoya - PLAST

Hoya - PLAST

Firma HOYA V.S. je u svom dugogodišnjem radu sa semenskim kompanijama, bila u prilici da se upozna sa velikim brojem, malih i velikih povrtara i drugih poljoprivrednih proizvođača i da u direktnom kontaktu sa njima i na osnovu njihovih sugestija, sagleda i prepozna sve njihove potrebe za kvalitetnim i neophodnim dopunskim priborom i opremom, neophodnom u svakodnevnoj proizvodnji. Bilo da je reč o neophodnom priboru za rad, potrošnom repromaterijalu, različitom ambalažom ili o obimnim osnovnim sredstvima i proizvodnim objektima, za nas je to predstavljalo izazov ali i veliku obavezu da poljoprivrednim proizvođačima, našim kupcima ponudimo najkvalitetniji pribor i opremu uz najpovoljnije moguće uslove i cenu.

Na ovaj način pokušavamo već više od dvadeset godina da našim kupcima pružimo što bolje uslove za kvalitetniju i sigurniju proizvodnju.

Danas možemo sa neskrivenim zadovoljstvom da istaknemo da su svi naši partneri - ino dobavljači na ovom polju, kao i njihovi proizvodi, sam vrh svetske proizvodnje i nesumnjivi lideri na svom polju.
................................................................................
PREZENTACIJA -PLAST
................................................................................

Na narednim stranicama ćete moći da se detaljnije upoznate sa našim partnerima - firmama i njihovim proizvodima:

  • MAAR - Slovenija: potporne i zaštitne mreže,
  • BATO - Holandija: plastične kopče i klipsi,
  • BAYTEKS - Turska: agro-tekstilne prostirke,
  • MARDENKRO - Holandija: preparati za plastenike i staklenike
  • V&B - Srbija, malč folija