Moja korpa
 

Milwaukee

Milwaukee

Milwaukee je poznata američka kompanija za proizvodnju i distribuciju elektohemijskih i optičkih instrumenata za analize na bazi tečnih rastvora. Milwaukee svoje merne uređaje distribuira širom sveta, preko široke mreže regionalnih i lokalnih distributera.

KATALOG NA ENGLESKOM

Najbrojniju grupu instrumenata u Milwaukee ponudi čine različiti instrumenti za merenje pH i EC vrednosti. Ovi instrumenti se proizvode u veoma različitim oblicima, od najprostijih ručnih instrumenata za rad na terenu do vrsta za laboratorijske potrebe.

Posebno interesantan je grupa instrumenata namenjena za očitavanje vrednosti kiseonika u vodi ili drugim tečnim oblicima. Preporučujemo uređaj pod imenom: Oxigen-meter SM-600.

Posebno interesantnu grupu instrumenata čine REFRAKTOMETRI. U pitanju su ručni i digitalni refraktometri za trenutno i direktno očitavanje dobivenih vrednosti.Ove instrumente je moguće koristiti za merenje vrednosti u voćnim sokovima, raznom piću, vinu, džemu, medu, mleku, slanim rastvorima, kandiranom voću, akumulatorima, antifrizu, itd. itd.

Milwaukee u svojoj ponudi ima različite refraktometre za različite namene i vrste merenja:

  • MA 871 Digitalni refraktometar - 0 do 85% Brix
  • MA 872 Digitalni refraktometar - % fruktoze u vodenim rastvorima
  • MA 873 Digitalni refraktometar - % glukoze u vodenim rastvorima
  • MA 884 Digitalni refraktometar za vino - 0 do 50% Brix i 0 do 25% potencijalnog alkohola