Moja korpa
 

Hoya - INSTRUMENTI

Hoya - INSTRUMENTI

Duži niz godina firma HOYA V.S. uvozi i distribuira različite merne instrumente, čija je primena u samom početku bila namenjena ljudima koji se na različite načine bave hortikulturom. Zadnjih nekoliko godina našu ponudu mernih instrumenata proširili smo na kompletne asortimane sa kojima raspolažu naši dobavljači tj. inoproizvođači.

UPUTSTVA ZA UPOTREBU

U praksi to znači da mi danas nemamo ograničenja po vrsti ili profilu naših kupaca, iz razloga što su instrumenti namenjeni za najširu primenu u svakodnevnom životu sa jedne strane i za profesionalnu i usko specijalizovanu upotrebu u različitim delatnostima.

Naši inostrani partneri u poslu sa mernim instrumentima su firme koje imaju dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kvalitetnih mernih instrumenata.

Kupci naših mernih instrumenata su vrlo raznolike strukture. Kreću se u rasponu od velikih trgovačkih kuća i samostalnih trgovačkih radnji sa robom široke potrošnje do specijalizovanih prodavnica sa određenom vrstom robe (sportske prodavnice, humane apoteke, poljoprivredne prodavnice, prodavnice tehničke robe, prodavnice poklona i druge).

Isto tako značajno mesto u našem prometu zauzimaju i kupci iz grupe krajnjih korisnika. To su pre svega sami korisnici tih instrumenata (uglavnom je reč o profesionalnim instrumentima). Pored korisnika iz oblasti hortikulture, korisnici naših instrumenata su i iz oblasti prehrambene industrije, vodoprivrede, ribarstva, farmacije, mlekarske i duvanske industrije, elektoprivrede, PTT-a, građevinske operative, hotelijerstva i mnogih drugih delatnosti.

Naši partneri su:

  • STEP System - Nemačka, digitalni pH, EC metri, analiza zemljišta
  • Pessl Instruments - Austrija, meteo stanice
  • Efos - Slovenija, automatska feromonska klopka
  • TFA-Dostman - Nemačka, termometri svih namena
  • Turoni - Italija, refraktometri, ručni kalibratori