Moja korpa
 

Hoya - FERT

Hoya - FERT

Ponuda i plasman različitih vrsta đubriva i substrata na tržištu Republike Srbije, poslednjih godina doživljava značajan porast. U stalnoj trci, sa vremenom i za profitom, često se zanemaruju specifičnosti i potrebe lokalnih sredina a pre svega zemljišta koje je predmet obrade i korišćenja.

VODIČ

- MINERALNA ĐUBRIVA - Cerbero, Lima
- ORGANSKA I ORGANOMINERALNA ĐUBRIVA - Italpollina
- AMINOKISELINE, PEPTIDI,TEČNA ĐUBRIVA... - Novamin
- SUPSTRATI - BVB, Novarbo

Za preuzimanje bezbednosnih listova, registrujte se u gornjem desnom uglu (samo za poslovne partnere).


Firma HOYA V.S. u saradnji sa nekoliko evropskih kompanija zajednički nastupa na srpskom tržištu, nudeći poljoprivrednicima po prvi put veliki broj različitih formulacija organski, organo-mineralnih i mineralnih đubriva, a koje su u potpunosti prilagođene potrebama naših poljoprivrednih proizvođača.

KATALOG ORGANSKIH ĐUBRIVA

seme

Pored uobičajenih, standardnih formulacija u ponudi se nalaze i posebne vrste đubriva koje su obogaćene tačno onim hranljivim materijama i mikroelementima čiji je nedostatak jasno izražen u našem zemljištu.

Jedan od svakao najznačajnijih noviteta u ponudi na našem tržištu su i tzv. BIO ili ECO organska đubriva koja su 100% prirodnog, organskog porekla, namenjena i registrovana za primenu u organskoj proizvodnji. Ovi proizvodi su sertifikovani od strane Instituta "Control Union Certifications" (ranije SKAL International), "Certisys" (ranije Ecocert) i "The Soli Association" (UK).

Novitet u ponudi mineralnih đubriva na tržištu Srbije, predstavljaju pakovanja za svaki mikroelemenat pojedinačno i različite kombinacije svih mikroelemenata zajedno. Đubriva poslednje generacije u obliku gela, posebne vrste biostimulatora, vodotopiva i granulisana đubriva namenjena samo za određene biljne vrste, samo su deo novina na našem tržištu, a o njima će više reči biti na našim narednim stranicama.

U saradnji sa nekoliko svetski renomiranih kompanija iz Holandije, Finske i Italije koje se bave istraživanjem i proizvodnjom prirodnih, organskih regeneratora i oplemenjivača zemljišta i prizvodnjom velikog broja različitih vrsta substrata, HOYA V.S. je u prilici da našim proizvođačima ponudi proizvode vrhunskog kvaliteta, proizvode koji garantuju uspeh u proizvodnji i proizvode koji su ekološki prihvatljivi i koji ne štete životnoj sredini.

Partneri naše firme na ovom polju su:

  • Lima - Belgija: vodotopiva mineralna đubriva, Gel djubriva i mikroelementi,
  • Italpollina - Italija: granulisana organska đubriva i fitostimulatori,
  • Novamin - Italija: aminokiseline, peptidi, tečna đubriva,
  • BVB - Holandija: substrati, treseti, perlit, vermikulit,
  • Jardino - Holandija: substrati,
  • Cerbero - Italija: vodotopiva mineralna đubriva,
  • DRM Kimya - Turska, tečna đubriva